‘Vaccin-rechtszaak’ tegen Klaas Dijkhoff (VVD)..!!

‘vaccin-rechtszaak’-tegen-klaas-dijkhoff-(vvd).!!

13-02-20 06:18:00,

x
x
‘Vaccin-rechtszaak’ tegen Klaas Dijkhoff (VVD)..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Frank Ruesink

We plaatsten HIER al een artikel over de prachtige wijze waarop Fran Ruesink zijn kruistocht tegen het achterhouden van vaccinatie-waarheden (en ONWAARHEDEN) vorm aan het geven is. Veel politici sprak hij al informeel aan over de idiotie rondom vaccinatie-politiek in Nederland. Hij startte vorig jaar met deze acties en inmiddels zijn de verslagen van zijn inspanningen op Facebook, bijzonder populair en veelbezocht. De motivatie van Frank vindt zijn oorsprong, in het beleven van de praktische gevolgen van vaccinaties in zijn gezin en er vervolgens dertien jaar onderzoek aan te besteden.

Het is met name VVD-er Klaas Dijkhoff, die in de ogen van Frank, zijn boekje in het kader van politieke invloed, veel te ver te buiten gaat. Klaas roept op, in zijn beruchte ‘Klaasbrief’ om verplicht te laten vaccineren. Wij besteedden daar HIER en HIER aandacht aan. Op basis van zijn ‘voortvarende aanpak’, besluit Frank Ruesink, het vizier verolgens op deze Klaas Dijkhoff te richten.

En ja, Klaas Dijkhoff is een uiterst controversiële figuur, als het aankomt om persoonlijke ethiek en moraal..! Klik op de illustratie en lees over zijn leugens rondom de werking van vaccinaties en vaccins..!!

Dijkhoff ontvangt daarom op 5 mei 2019 van Frank een brief (HIER) nadat Dijkhoff de pro-vaccinatie oproep doet en waarin hij ook even fijntjes de vaccin-kritische Nederlanders afdoet als no-knows… Het gevolg van deze actie zijn ludieke acties die Frank meldt op Facebook. Zo is hij in staat, op heel subtiele wijze, deze Klaas verder in het hoekje te zetten. Hij blijft hem namelijk steeds indringender dwingen zijn belofte na te komen..!

Klaas Dijkhoff dient die belofte ná te komen, zo simpel is het toch. Als dat niet lukt, wat natuurlijk ook kan, dan dient hij terug te komen op zijn belofte. Maar die ‘beloofde bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen’ blijven uit. De bittere ondertoon van dit hele verhaal, je zult het begrijpen, is de ellende van de hele vaccinatie-politiek en het weigeren een fatsoenlijk debat te voeren over bijvoorbeeld de zéér heftige bijwerkingen van vaccinaties bijvoorbeeld. De aantasting van de immuunsystemen van kinderen, neemt zéér heftige vormen aan,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: