Coronavirus-vaccin: nog een jaar te gaan voordat we beschermd zijn? | Stichting Vaccin Vrij

coronavirus-vaccin:-nog-een-jaar-te-gaan-voordat-we-beschermd-zijn?-|-stichting-vaccin-vrij

14-02-20 10:58:00,

coronavirus china

Het volgende artikel is een vertaling van ‘Coronavirus Vaccine: A Year Away’, van James Grundvig. Zijn vaccins de enige oplossing voor een pandemie? Kan een ‘oplossing’, die nog moet worden ontwikkeld überhaupt een oplossing zijn? Kunnen we al kijken naar wat er nog meer nodig is – en daar aandacht aan geven en geld voor vrijmaken? Hopelijk kan dit artikel u inspireren.

Coronavirus-vaccin: nog een jaar te gaan voordat we beschermd zijn?

James Grundvig

 
De eerste grote fout in de coronavirus-pandemie werd gemaakt toen de Chinese Communistische Partij (CCP) probeerde om de uitbraak in een mist van stilte te hullen – dit faalde. De tweede en grootste fout wordt gemaakt door de WHO*, de CDC** en andere instellingen – die al veel te lang de holle marketingboodschap van “global health security” (het zeker stellen van wereldwijde gezondheid) promoten.

Op dit moment wordt duidelijk dat die boodschap geen inhoud heeft

 
Uit recente berekeningen is gebleken dat een vaccin niet op tijd kan worden ontwikkeld om het nieuwe 2019-nCoV-virus te vertragen, laat staan in te dammen. Toonaangevende vaccin-deskundigen, zoals de CEO Vas Narasimhan van het farmaceutische bedrijf Novartis, en Jeremy Farrar, de directeur van de Wellcome Trust – een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde gezondheidsstichting met meer dan 34 miljard dollar aan activa ter ondersteuning van het onderzoek – hebben dit verklaard in recente interviews met respectievelijk CNBC News en Der Spiegel International.

Experts verklaren officieel dat het meer dan een jaar zal duren om een vaccin te ontwikkelen, het te testen, de formulering te bevestigen of aan te passen, het massaal te produceren en het dan massaal te verspreiden. Welke andere opties zijn er om de overdracht van het virus te stoppen op dit moment?

Pandemische (On)paraatheid

 
Sinds de Ebola-epidemie van 2014 in West-Afrika hebben de WHO en de CDC erop gehamerd dat “levens te redden” alleen mogelijk is door de ziekte te voorkomen, en niet door de gastheer te behandelen. Deze bijziende tunnelvisie heeft duizenden levens gekost aan mensen die onnodig zijn gestorven als gevolg van het Ebolavirus.

coronavirus groene achtergrond

Ik (James Grundvig) heb Dr. David S.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: