Waarschuwt staatssecretaris bedekt voor #5G en elektromagnetische wapens? –

waarschuwt-staatssecretaris-bedekt-voor-#5g-en-elektromagnetische-wapens?-–

17-02-20 05:37:00,

Tot verbazing van veel mensen legt staatssecretaris Mona Keizer tijdens het debat over 5G ongevraagd een verband tussen 5G en crowd control. 5G biedt meer mogelijkheden dan de meeste mensen voor mogelijk houden. Opties die direct toepasbaar en uitermate verontrustend zijn, omdat de techniek hiervoor al lang klaar is. Lees verder en huiver voor de consequenties. Dr Katherine Horton legt uit hoe het werkt.

Keizer in de Kamer

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Keizer:”….nieuwe mogelijkheden die de 5G technologie biedt. Bijvoorbeeld ….landbouwprecisie……crowd control…”

Maar wat betekent crowd control nu werkelijk? Het gaat vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten. Het is namelijk mogelijk om met geïmplanteerde chips in combinatie met 5G mensen precies te laten doen en zelfs te laten denken wat de geheime dienst of criminele elite wil, volgens Dr Horton.

Horton over elektromagnetische wapens en 5G

Volgens Dr Horton is 5G een bedekt wapensysteem dat zelfs dodelijk kan zijn. Ze legt uit waarom. Met de huidige stand van de technologie is het mogelijk een mens compleet te hacken. Volgens Horton is hier al 100 jaar onderzoek aan besteed. Het is mogelijk (en wordt volgens de doctor al heimelijk toegepast) dat mensen met implantaten een netwerk op het lichaam krijgen aangelegd, een zogenaamd body area network of BAN.

Hiermee kunnen de slachtoffers niet alleen gepijnigd worden, maar ook volledig bestuurd. Dit is zelfs levenslang mogelijk omdat deze chips in het menselijk lichaam zitten. Men kan namelijk zogenaamde nanonetwerken onder de huid installeren.

Met dit elektromagnetische wapen of directed energy weapon is het mogelijk mensen in hun huis aan te vallen vanaf grote afstand zonder sporen achter te laten. Mensen kunnen op deze manier kanker, orgaanschade, hersenbeschadiging, hartinfarct oplopen of zelfs sterven. In de volgende video gaat ze er meer in detail op in.

Voor degenen die hierover nog veel meer willen weten verwijst Horton naar het boek ‘Global brainchip and mesogens’ van Dr. Hildegarde Staninger.

Horton over Body Area Networks en 5G

Volgens een door de doctor in deze video aangehaald rapport zal de markt in elektromagnetische wapens tussen 2016 en 2023 vervijfvoudigen.

 » Lees verder