Morgellons als spirituele uitdaging: De stille invasie (deel 3)

morgellons-als-spirituele-uitdaging:-de-stille-invasie-(deel-3)

27-02-20 11:22:00,

Vlak onder je huid ontwikkelt zich een netwerk van pijnlijk jeukende, neonkleurige draadjes. Na de eerste paniek ga je op zoek naar iets wat deze griezelige aanwezigheid weg kan halen. maar je ontdekt dat niks echt helpt.

Dit Morgellons syndroom is een moderne vorm van kwaad dat over ons komt. In Europa nu nog bij een enkeling, maar in enkele staten in het zuiden van de VS is het al een epidemie.

Geen fijn vooruitzicht. Maar het goede aan dit kwade is dat het ons aanzet om geestelijke vermogens te ontwikkelen die al heel lang hebben gesluimerd.

Blauw filament 60x

Ontkennings-mechanisme

Wanneer er iets schokkends gebeurt dat we totaal niet kunnen thuisbrengen is meestal onze eerste reactie er een van ontkenning: het kan gewoon niet waar zijn.

Neem chemtrails. Je sluit de gedachte daaraan uit omdat je het ondenkbaar vindt dat onze regering toestaat dat we met chemicaliën worden besproeid. En als het niet waar kan zijn, dan is het ook niet waar. Het probleem is weggeredeneerd.

Bij Morgellons speelt hetzelfde psychologische ontkennings-mechanisme een hele grote rol, mede omdat het verschijnsel zo totaal buiten de orde is.

Eerst is er de ontkenning bij de getroffene: ‘Het kan niet waar zijn dat dit mij overkomt’. En vervolgens bij de arts die de fysieke symptomen niet kan plaatsen en concludeert dat er dus psychologisch iets mis moet zijn met de hulpvrager. Verder onderzoek blijft achterwege. Het probleem is wegverklaard.

Kunstmatige levensvorm

In het eerste artikel in deze serie over Morgellons is dit ontkenningsmechanisme uitvoerig besproken (pdf). Daar wordt ook beschreven hoe hevig de artsen schrokken die wel de moeite namen om materiaal uit de huid van hun Morgellons-patiënten aan een microscopisch onderzoek te onderwerpen. Wat zij zagen kun je het beste omschrijven als een kunstmatige levensvorm. Een spinachtige, draderige, buitenaards aandoende substantie.

Morgellons zijn een door de mens in laboratoria en met behulp van nano- en biotechnologie ontwikkelde kunstmatige levensvorm met een zeer complexe opbouw. Er komen onder meer polyester, silicium, diverse metalen, organische (biologische) materialen en nano kristallen in voor.

Invasie van nanobots

In het tweede artikel over Morgellons en healing wordt hier dieper op ingegaan aan de hand van het werk van de Amerikaanse toxicoloog dr.

 » Lees verder