Ongekende media oorlog achter nieuws over #corona virus –

ongekende-media-oorlog-achter-nieuws-over-#corona-virus-–

28-02-20 07:50:00,

Foto 123rf

We zijn de afgelopen periode overspoeld met nieuws over het corona virus. Een panel van deskundigen verklaarde gisteren tijdens een special van de NOS over het virus dat er geen reden tot paniek is. De grote vraag die onbeantwoord blijft is, hoe het komt dat desondanks een wereldwijde media hysterie over het virus is uitgebroken? Met name in de VS woedt een media oorlog op ongekende schaal met veel kritische media kanalen die uit de lucht zijn gehaald. Wat vertelt de NOS ons niet?

Er is een tijdelijke restraining order in California waarmee opdracht is gegeven om sites met “Corona virus conspiracy theories” uit de lucht te halen.
Hierop zijn Infowars, Natural News, Zerohedge (tijdelijk) verwijderd van Twitter, Facebook en You Tube. Bovenstaande video is verspreid via banned.video.
De doodzonde die deze sites hebben begaan is met ander dan gewenst nieuws te komen. Zo melden zij onder andere dat het corona virus door de mens is gemaakt in China als biologisch wapen. Volgens deze media is de waarheid het eerste slachtoffer van corona.

Wil je desondanks toch op de hoogte blijven via de onafhankelijke Amerikaanse media, dan kan je kijken op
https://brighteon.com
https://open.tube
https://banned.video

Wat heeft het corona virus met vaccinaties te maken?

Nog opmerkelijker is wat Del Bigtree meldt in gesprek met het Canadese onafhankelijke nieuwsmedium Press for Truth. Dit is overigens wel via YouTube te ontvangen, wat dan weer lijkt te kloppen met de mededeling van de hierboven genoemde Amerikaanse sites die verwijderd zijn van enkele sociale media platforms.

Bigtree, ex medische talkshow host bij CBS en vaccin expert, maakt drie opvallende opmerkingen.

Volgens Del Bigtree is de meest gevaarlijke trend van het moment in de VS dat mensen de mond gesnoerd worden wanneer zij zich op een andere manier uitlaten over het virus dan de officiële regeringsversie. Het enige nieuws over het corona virus mag van het CDC komen, het Amerikaanse Centrum voor ziekte beheersing en preventie. De rest moet gecensureerd worden en blijkbaar is de censurering in volle gang.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: