Sterfte aan een griepvirus versus sterfte aan de honger – ontnuchterende feiten | Stichting Vaccin Vrij

sterfte-aan-een-griepvirus-versus-sterfte-aan-de-honger-–-ontnuchterende-feiten-|-stichting-vaccin-vrij

07-03-20 08:12:00,

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er op 04-03-20 in China 2984 mensen overleden aan COVID-19, en buiten China 214.[1]Op dezelfde dag is in Amerika een wetsvoorstel aangenomen om bijna 8 miljard dollar vrij te maken voor het ‘bestrijden van het coronavirus’.[2] Dit artikel gaat over de vraag wie het grootste gevaar vormt voor de wereldbevolking: het virus, of de WHO…

Hoe worden de cijfers bepaald?

 
Zoals we later in dit artikel zullen zien zijn er redenen om de integriteit van de WHO in twijfel te trekken. Wat betreft de cijfers het volgende. Twee weken geleden publiceerde het medisch vakblad ‘Journal of American Medicines Association’ (JAMA) een samenvatting van een rapport van de Chinese CDC met cijfers betreffende alle gevallen van COVID-2019 in China, bijgewerkt tot 11-02-2020.3 Uit dit rapport blijkt dat slechts 62% van de ziektegevallen bevestigd zijn middels een test. De belangrijkste bevindingen zijn hieronder voor u samengevat.

Van de op 11-02-2020 in totaal 72.314 gemelde gevallen werden:

• 44.672 geclassificeerd als bevestigde gevallen, (62% – gebaseerd op positief testresultaat);
• 16.186 als vermoedelijke gevallen (22% – geen test uitgevoerd);
• 10.567 als klinisch gediagnosticeerd (15% – deze benaming wordt alleen in de provincie Hubei gebruikt, eveneens gebaseerd op symptomen zonder bevestiging door test);
• 889 als asymptomatische gevallen (1% – geen symptomen maar wel positief getest).

90% van de bevestigde gevallen is ouder dan 30 jaar. En wat betreft de ernst van COVID-19 blijkt uit dit rapport dat het in 81% van de gevallen mild verloopt. De sterfte is 2,3% procent van de bevestigde gevallen. (1023 van 44.672)

Ook de Chinese CDC kan ernaast zitten, maar in zijn algemeenheid zouden we op basis van deze gegevens kunnen stellen dat – net zoals bij andere virale ziektes – het mogelijk is om drager te zijn van het virus, en toch niet ziek te zijn. En ook dat het mogelijk is dat de griepachtige symptomen niet door het virus alleen worden veroorzaakt, maar door een andere oorzaak, of een combinatie van oorzaken.

Honger, milieuvervuiling, lichamelijke aandoeningen

 

 
Er zijn vele zaken die infectieziektes compliceren zoals:

1. Ondervoeding
China behoort tot de landen waar 5%-15% van de mensen niet genoeg te eten heeft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: