Massaal klachten melden na installatie van 5G?

massaal-klachten-melden-na-installatie-van-5g?

03-04-20 03:01:00,

                                           

Het Coronavirus beheerst begin 2020 de gemoederen in Nederland en alle belangstelling gaat hierna uit. Terwijl het Coronavirus zorgt voor stress, angst en buiten het sociale leven vallen, wordt er gewerkt aan de nieuwste generatie voor de mobiele communicatie; het 5G-netwerk. Overal in Nederland komen de berichten dat antennes vervangen worden. Vervangen wordt het 3G netwerk voor het 5G-netwerk om handig en supersnel gebruik te maken van draadloze telefoons en tablets en om o.a. in de toekomst auto’s zonder bestuurder veilig door het verkeer te loodsen. Een ’revolutie’ wordt beloofd. Maar veel mensen vrezen de elektromagnetische straling. Signalen uit Nederland van mensen en kinderen met klachten zijn er. Klachten  in 2020 zijn:

-een kriebelende huid tot verbrandingsverschijnselen (vooral in het gezicht) Al sinds de uitrol van 4G+ in 2017 werd van verbrandingsverschijnselen in het gezicht melding gemaakt. In 2020 zijn opnieuw mensen en kinderen die deze klachten hebben. Maar ook klachten als:

-moeite met ademhalen;

-pijn op de borst;

-pijn tussen de schouderbladen;      

-blaasjes op de lippen;

-jeukende schilfers op de voeten en handpalmen;

-spontane bloedneus;

-jeukende hoofdhuid, jeuk met vreemde rode vochtblaasjes die bij het kapot krabben de jeuk laten verdwijnen;

-hoofdpijn;

-slecht slapen;

-doodmoe;

-tinnitus (piep in de oren).

Wetenschap
Niet alleen burgers hebben officieel onverklaarbare klachten, een grote groep wetenschappers waarschuwt hiervoor.  De uitrol van 5G die de klachten kunnen verklaren door de weer toegenomen stralingsbelasting in ons milieu. „We hebben een overvloed aan wetenschappelijke artikelen, al decennialang, die aantonen dat elektromagnetische velden schadelijk zijn”, vertelt Elizabeth Kelley, initiatiefnemer van het EMF Scientist Appeal, in een brandbrief aan de Verenigde Naties ondertekent door 240 wetenschappers.

Zij stellen dat een verhoogd risico op kanker allang is aangetoond, net als beschadiging van DNA en ’aantasting van de voortplantingsfuncties’, op de lange termijn (de eerste flinke toename van de elektromagnetische velden van de draadloze technologie is gebeurd rond de eeuwwisseling met de massale invoering van 2G en hun zendmasten hiervoor nodig).  Het Australische collectief van wetenschappers en gezondheidswerkers ORSAA* heeft een databank aangelegd met 2266 peer reviewed studies over straling. In 68 procent van die onderzoeken werden ’significante biologische of gezondheidseffecten’ gevonden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: