2015: VS- en Chinese wetenschappers maken Coronavirus…!

2015:-vs-en-chinese-wetenschappers-maken-coronavirus…!

21-04-20 06:52:00,

In 2015 hebben Amerikaanse en Chinese onderzoekers van het Wuhan-Instituut voor Virologie samengewerkt om een dierlijk coronavirus om te vormen tot een coronavirus dat de mens kan aanvallen. Wetenschappers van prestigieuze Amerikaanse universiteiten en de FDA. de Amerikaanse Food and Drug Administration werkten rechtstreeks samen, met Xing-Yi Ge en Zhengli-Li Shi, van het Wuhan Institute of Virology, de twee co-auteurs van het onderzoek/sartikel. De financiering van het onderzoek, werd gedaan door de Chinese en Amerikaanse overheid. Het onderzoeksteam slaagde erin om een vleermuis-coronavirus aan te passen, zodat het in staat was om mensen te besmetten… Tja, wat moet je dan met de huidige staat van kennis over de oorsprong van het Corona-virus in 2020..??


X
X
2015: VS- en Chinese wetenschappers maken Coronavirus…!

2020 © Peter R. Breggin, MD (HIER)


Amerikaanse en Chinese onderzoekers, gefinancierd door zowel de VS-regering, als die van China, hebben samengewerkt, om een dodelijk nieuw coronavirus te creëren. Een virus dat in zijn effecten zeer vergelijkbaar is met het coronavirus dat de huidige pandemie veroorzaakt..! Het onderzoek is in detail beschreven in een wetenschappelijk artikel van december 2015, dat is gepubliceerd in het prestigieuze ‘Nature Medicine’. Dit artikel en de PDF’s met de gehele bibliografie kun je HIER downloaden. Dr. Breggin gaat in op de implicaties van deze ontdekking.

In de video hieronder beschrijft deze Dr. Breggin, hoe het Amerikaans/Chinese coronavirus bijna alle aspecten van COVID-19 nabootst, inclusief longontsteking, toenemende dodelijkheid bij oudere en/of zieke muizen en.. de weerstand tegen behandeling ervan. Het onderzoek klinkt ook als een waarschuwing, dat dit door de mens gefabriceerde 2015-virus, resistent was tegen vaccins. Het is werkelijk onverklaarbaar en niet te geloven dat de VS een samenwerking met China heeft gefinancierd, waarbij een Coronavirus werd gecreëerd, net alle kenmerken van een verwoestend biologisch wapen..!

Heeft dit, zo vragen we ons af, te maken met de eerder ontdekte link van Harvard-professor dr. Charles Lieber met de Universiteit van Wuhan..? (HIER) De vraag is dus of de huidige Amerikaanse regering hier regelrecht misleid is door de Obama-regering, die 8 jaar heeft geregeerd vanaf 2009 t/m 2017..! Onder diens bewind heeft deze samenwerking tussen China en de VS dus wortel kunnen schieten. De vraag is wellicht hoeveel Obama hiervan wist,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: