Duitse studie: heftige kritiek op Bondsregering en RKI – CSTV

duitse-studie:-heftige-kritiek-op-bondsregering-en-rki-–-cstv

18-05-20 10:23:00,

Het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken (Bundesministerium Innen) heeft een interne studie laten uitvoeren die grote kritiek geeft op de Duitse Bondsregering van Bondskanselier Angela Merkel en het RKI (Duitse RIVM).

Een interne controle over het regeringshandelen leidt tot een verwoestend resultaat voor Bondskanselier Merkel: “de bijkomende schade is nu groter dan het schijnbare voordeel.”

“Tichys Einblick” is in bezit van een interne gedetailleerde analyse over de schades van de Corona-maatregelen in de Bondsrepubliek Duitsland, die is opgesteld door een afdelingschef van KM4 (Bescherming van Kritieke Infrastructuren) dat onderdeel is van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken.

De resultaten zijn zeer alarmerend. De twee conclusies die worden getrokken in de analyse zijn:

  1. Het gaat bij de Corona-crisis om een vals alarm; en
  2. De door de Corona-maatregelen veroorzaakte nevenschade is veel zwaarwegender dan de schade van het virus zelf.

Ministerie neemt afstand van conclusies

Nadat alle verzoeken van de afdelingschef om zijn conclusies met meerderen te bespreken en de analyse aan Minister Horst Seehofer (CSU) voor te leggen waren afgewezen, heeft de afdelingschef de analyze doorgespeeld aan de crisisstaf en hun vakkundige kringen op federaal niveau.

Toen het Ministerie doorkreeg dat de afdelingschef het had doorgespeeld heeft zij een brief gestuurd aan alle ontvangers waarin het Ministerie afstand neemt van de analyse en de conclusies die eraan vast hangen.

Deze officiële vorm van afstand nemen geeft alleen een bevestiging dat de analyse echt is, dit is ook in het bezit van “Tichys Einblick”.

Conclusies in groter detail

COVID-19: VALS ALARM:

In de analyse is de conclusie bereikt dat de gevolgen van de Corona-maatregelen en de daaruit voortkomende schades voor de Duitse bevolking en economie niet te rechtvaardigen zijn. Wanneer de normale sterftecijfers in de Bondsrepubliek worden vergeleken met voorgaande jaren, kan geconcludeerd worden dat het gevaar van COVID-19 voor de Duitse bevolking niet groter zou zijn dan het gevaar van vele andere virussen.

Het huidige crisismanagement daarentegen zou een groter gevaar vormen: de Corona-maatregelen van de regering richten dagelijks veel schade aan, niet alleen materiële schade, maar ook gezondheidsschade, zo sterven er patiënten vanwege afgezegde operaties, omdat ziekenhuisbedden worden gereserveerd voor mensen met het Coronavirus.

In het document staat hierover:

Het verwachte sterftecijfer kan niet serieus worden ingeschat;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: