Hoe we de totalitaire machtsgreep en UN Agenda 2030 weerstaan

hoe-we-de-totalitaire-machtsgreep-en-un-agenda-2030-weerstaan

22-05-20 04:28:00,

Het wordt steeds duidelijker dat de coronacrisis de dekmantel is voor een lang voorbereide, wereldwijde machtsgreep van een kleine elite van machthebbers. Met hun Agenda 21 voor de hele eeuw en Agenda 2030 voor de middellange termijn veroorzaken zij chaos. Hun bedoeling daarmee is de wereld opnieuw in te richten, nu naar hún beeld. Dat is een misrekening, want wij – de bevolking – gaan dit niet toestaan. Wij gaan de wereld vormgeven naar óns beeld.

ALOHA2030 tegen de machtsgreep

De grote, allesbepalende vraag waar we de komende maanden en mogelijk jaren voor staan is deze:

Hoe kunnen we ons op een zódanige manier verdedigen tegen de totalitaire machtsgreep dat we door ons verzet een nieuwe, door ons gewenste werkelijkheid vormgeven?

Doos van Pandora

Het pakket aan maatregelen dat in de slipstream van de coronacrisis op ons afkomt, is een Orwelliaanse doos van Pandora. Een paar kernpunten daaruit:

* gedwongen vaccinaties en daardoor grote gezondheidsschade bij allen* het chippen en daarmee het aan het netwerk ‘hangen’ van de hele bevolking

* rigoureuze censuur en controle

* ontmanteling van de rechtsstaat

* nergens te ontlopen 5G-straling (100% dekking)

* ontvolking van het platteland en concentratie van de bevolking in grote urbane centra (smart cities)

* afschaffing van contant geld

* staatscontrole van de voedselmarkt en voedseldistributie

* het ‘uitfaseren’ van ouderen en onproductieven, voornamelijk door medische dwang (bevolkingsonderzoeken en vaccinaties)

* een herschikking (‘reset’) van de wereldeconomie waarbij nog meer macht bij de elite terechtkomt, met verarming van grote delen van de wereldbevolking als gevolg.

Angst overwinnen

De wereldelite gebruikt doodsangst als wapen om dit pakket door te drukken. De reguliere media vuren een eindeloze reeks enge beelden en nare berichten op ons af, waardoor we gaandeweg niet meer helder kunnen denken.

Daarom begint ieder goed antwoord op deze machtsgreep met kalmte, helderheid en overzicht. Wat daarbij enorm helpt is aarding, voeling houden met moeder Aarde. Regelmatig in de natuur zijn. Veel bewegen. Relativeren. Mediteren.

Maar met alleen aarden en mediteren komen we er niet. We moeten ook onze ruggen rechten en in actie komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: