De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!!

de-rivm-coronatests-zijn-onbetrouwbaar.!!

14-06-20 08:14:00,

De site ‘VIRUSWAANZIN’ wordt verzorgd door dr. Willem Engel en mr. Jeroen Pols (zie beiden op afbeelding hieronder). Beiden hebben het initiatief genomen om de Nederlandse Staat aan te klagen voor onzorgvuldig gedrag en belemmering van burgerlijke vrijheid, inzake de ‘bestrijding van het Corona-virus’.  Op zondag 21 juni vind er in Den Haag, op het Malieveld een massaal protest plaats, rondom de uitgangspunten van ook de rechtszaak (HIER). We laten graag beide heren aan het woord, inzake hun streven áchter de website en ‘Viruswaanzin’-initiatieven.

Willem Engel en Jeroen Pols:

Wat wij willen? Wij strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen. Deze vrijheden en grondrechten zijn het afgelopen decennium steeds verder in het gedrang gekomen. De COVID-19-crisis zien wij als een quantum leap in deze zorgwekkende ontwikkeling.

Volgens ons is het voeren van juridische procedures tegen overheden een effectief middel in deze strijd. Wij merken dat veel rechters proberen hun werk goed te doen maar helaas blijkt ook de rechtspraak niet ongevoelig voor de toenemende invloed van de overheid. Gelijk hebben betekent niet gelijk krijgen. Toch is procederen volgens ons nog steeds een effectief middel. Waarom? Onze beleidsmakers verschuilen zich bij gebrek aan kritische vragen vanuit het parlement, toezichthouders en de media steeds weer achter inconsistente en ongemotiveerde stellingen.

In de rechtszaal kan dit niet. De overheid zal zich op alle door ons naar voren gebrachte argumenten inhoudelijk dienen te verweren. En dit is in de COVID-19-zaak van groot belang: zelfs als onze vorderingen afgewezen worden, is zij gedwongen om zich voor het eerst inhoudelijk te verantwoorden over het door haar gevoerde beleid. En daarmee leidt deze strijd volgens ons uiteindelijk binnen of buiten de rechtszaal tot een overwinning.


x
x
De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!!

2020 © Viruswaanzin | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het is juni 2020 en de Corona-gekte dendert door. Inmiddels zijn er genoeg tests beschikbaar, terwijl dat al lang het geval was, alleen maakte we maar gebruik van 50% van de testcapaciteit.. Kun jij het nog volgen? Testcentra klagen dat ze klaar stonden en dat er maar mondjesmaat mensen kwamen voor een test..!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: