De voorspelde chaos door de NWO loopt volgens plan

de-voorspelde-chaos-door-de-nwo-loopt-volgens-plan

14-06-20 08:26:00,

ShareTweet

Read Time:4 Minute, 56 Second

Newspapers today have almost replaced the Bible, the Koran, the Gita and other religious scriptures. - Mahatma GandhiDe chaos is compleet, eerst COVID-19, nu rassenrellen, waar wit opeens een schande is, waar bruinebonen potten nu gekleurde bonen potten heten, maar toch zijn er nog witte bonen, weliswaar met tomatensaus, misschien staat de rode saus voor iets onheilspellend. De kranten zijn de “goden” geworden en zetten het “volk” aan tot haat en discriminatie. De Nieuwe Wereld Orde of de elite heeft dit alles in gang gezet, de media is onderdeel van de NWO. De NWO wordt door de reguliere media politiek afgedaan als een complot, maar daar prikken veel mensen nu wel door heen. Niemand vind het leuk als de waarheid boven tafel komt, vooral de “elites” niet. Zelf geven ze het toe dat er een NWO komt, of al is.

Natuurlijk kan niemand ontkennen dat het zogenaamde “witte” ras, ik vind het mensonwaardig om over rassen te spreken, we stammen allemaal af, als ik de wetenschappers mag geloven van één hezelfde ras of man of vrouw en toevallig door klimaat omstandigheden en andere zaken geëvolueerd in verschillende varianten en kleuren, veel verkeerde dingen heeft gedaan, maar dit is niet zozeer raciaal bepaalt.

We kunnen niet stellen dat alle “witte” alle ” Arabieren, Afrikanen en Aziaten” over de eeuwen heen uitgemoord hebben. Ik zeg niet alle, het is de elite die decennia lang over de “blanken” en andere volkeren heersten die deze dingen gedaan hebben en nu nog doen.

De elite bestaat uit allerlei soorten kleuren, denk aan Barack Obama, een “gekleurde” president, (om maar even met de bruinebonen potten stelling te spreken) die de oorlog in het Midden-Oosten uitgevoerd heeft, door zijn orders Libië, Syrië, Irak en Afghanistan vernietigd heeft en niets gedaan heeft voor de “donkere” Amerikaan.

Natuurlijk is het allemaal terug te voeren naar de VOC-tijd, waar “blanken” Nederlanders, Engelsen en Fransen, andere werelddelen zoals Afrika en Indonesië geplunderd en gekoloniseerd hebben. Daar ligt het probleem, de elite heeft dit gedaan, de koningen en koninginnen, de presidenten en de Zionisten, die tenslotte ook Palestina gekoloniseerd hebben. De Arabische wereld bezet hielden en vele landen in Afrika.

Nu nog zien we het Hongkong gebeuren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: