Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet

politiek-cda-–-hugo-de-jonge-–-en-zijn-broer-–-marien-de-jonge-viroloog-–-belangenverstrengeling-in-de-nieuwe-coronawet

16-06-20 07:35:00,

ShareTweet

Read Time:5 Minute, 52 Second

De slechtste manier om een goede werknemer te vinden? Een ...Politiek en wetenschap genoemd “big Pharma” zijn al jaren met elkaar verstrengeld, ook in Nederland, waar de hoofdpersonen in de politiek en wetenschap nauw met elkaar verbonden zijn.

Veel is er over te vinden in het Internet, de plek waar je moet zoeken als je een tipje van de sluier wil oplichten, d.w.z. de waarheid wil gaan ontdekken, die de reguliere media verzuimt om op te schrijven, de media is ook onderdeel van de macht en kunnen geen journalistiek onderzoek meer doen, alles is met elkaar verbonden, politiek, wetenschap en media, ergens onderaan hangen de “gewone burgers” die geen stem meer hebben in het hele proces.

Vice-premier (CDA) Hugo de Jonge en zijn broer Marien de Jonge

Vice premier de Jonge zou een onhafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. . Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling. De reguliere media, of liever gezegd de gekocht media, vind het allemaal prima en maakt prachtige verhalen over de twee “glamourboys”, het wordt gebracht als een “showbusiness” verhaal wat in de Story of andere roddelverhalen pers thuis hoort, maar misschien is dit het niveau van de slapende Nederlandse bevolking dat hoop ik niet, tijd zal het leren!

Op 31 Januari 2020 verscheen het artikel in het Financial Dagblad dat de Firma Merck, waar Matien de Jonge werkte dat Farmaceuten hebben geen haast met zoektocht vaccin …fd.nl › economie-politiek › farmaceuten-hebben-geen-haa…31 jan. 2020 – Farmaceutische bedrijven maken vooralsnog weinig aanstalten om snel een medicijn te ontwikkelen tegen het coronavirus. In januari 2020? Voor de zogenaamde crisis?

AfbeeldingAstrazeneca: Nederland heeft een overeenkomst gesloten met farmareus AstraZeneca voor 300 tot 400 miljoen doses van een te ontwikkelen coronavaccin.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: