Samen terug naar normaal – demonstratie op 21 juni in den Haag | Stichting Vaccin Vrij

samen-terug-naar-normaal-–-demonstratie-op-21-juni-in-den-haag-|-stichting-vaccin-vrij

17-06-20 06:16:00,

Graag maken we u attent op een interview met Wouter Raatgever, gedaan door Blue Tiger Studio over de oprichting van een nieuwe beweging en de demonstratie op 21 juni op het Malieveld in Den Haag.

De afgelopen week probeerde Wouter Raatgever aangifte bij de politie te doen met een aanklacht van 400 pagina’s tegen de moordmachine van de overheid. Het werd in eerste instantie geweigerd. Hij maakte er een filmpje, en het ging viraal.

In het interview in Blue Tiger Studio licht hij zijn aangifte toe, en kondigt hij een nieuwe beweging aan die hij samen met jurist Peter Baars heeft opgericht. De beweging heet: ‘De Gulden Middenweg’, naar het Duitse voorbeeld Neue Mitte van Christoph Hörstel. Ook de heren Baars en Hörstel zijn te gast in deze talkshow die niets onbesproken laat. Wouter, Peter en Christoph zagen met zijn drieën de hele Nederlandse bestuurscultuur om!

De volgende tekst is van Wouter:

Op zondag 21 juni komen we, hopelijk ook met jou, bij elkaar op het Malieveld in Den Haag om de overheid te laten weten dat we de wetswijziging en het ‘nieuwe normaal’ NIET accepteren. In plaats daarvan gaan we SAMEN TERUG NAAR NORMAAL. Niet alleen omdat we dit willen, ook omdat er geen onderbouwde reden is om dit niet te doen.

Het nieuwe normaal = NIET normaal
Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden. Deze mogen NIET structureel worden aangetast. Bovendien is er niets normaals aan ‘het nieuwe normaal’ en ‘de 1,5 meter samenleving’. Het druist volledig in tegen de menselijke natuur.

Geweldloos en met liefde
Tijdens de demonstratie komen we geweldloos en met liefde samen om onze stemmen te laten horen. Wetenschappers, medici, juristen, ondernemers, artiesten, topsporters, journalisten en inmiddels al duizenden Nederlanders hebben laten weten van de partij te zijn.

Ben jij er ook bij?
We hopen dat jij er ook bij bent en een positieve bijdrage komt leveren aan dit belangrijke geluid. En, dat je niet alleen komt, maar ook je vrienden en familie meeneemt. Kan je niet, maar wil je wel laten zien dat je dit initiatief steunt? Hang dan de vlag uit voor onze vrijheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: