De verdeelde samenleving | KenFM.de

de-verdeelde-samenleving-|-kenfm.de

18-06-20 07:01:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

„De psychotherapeutische praktijk confronteert ons met paradoxen die ik als volgt samenvat: Er zijn (nogal wat) mensen die voor niets banger zijn dan liefde en vrede. Hans-Joachim Maaz, dokter, psychiater en psychoanalyticus.

Als de demonstranten van de Basiswet en de hygiëne soms hardvochtig en totaal disproportioneel werden aangevallen en gestraft door de politie, werden de demonstranten tegen racisme (1) voor het gerecht gedaagd en toegejuicht. Wat gebeurt er nu met ons allemaal?

De onophoudelijke plagerij van de maatschappij

Wat is er eigenlijk gebeurd met de klimaatverandering, CO2, Greta en de Fridays for Future-beweging? Dweilen mop ideologie, dus gewoon weggeveegd en een coronavirus gevonden in het proces? Vluchtelingen Welkom, de restaurateurs (2) in dit land. Hoe zit het met het? Zijn ze allemaal al goed geïntegreerd? Ze zouden waardevoller zijn dan goud. Maar waar zijn ze gebleven, als ze zo waardevol zijn? Nog steeds in afgesloten gebieden waar niemand ze ziet? En hoe zit het met het dodelijke virus SARS-CoV-2? En hoe dan ook, hoe zit het met HIV, het virus dat geacht wordt AIDS te veroorzaken? Het virus dat ons allemaal zou uitroeien in de jaren tachtig? Hoe zit het met de vogelgriep waar de vogels van de wereld vandaag de dag nog steeds op wachten? Hoe zit het met de varkensgriep? Waar is het gebleven? Hoe zit het met de financiële crisis van 2008? Waar is het gebleven? En hoe zit het met 9/11? En hoe zit het nu? Overal zijn er nu demonstraties tegen racisme voor het zwarte volk – zonder afstand, zonder masker en zonder enige scrupules van consideratie voor het dodelijke virus, dat in werkelijkheid niet eens het gevaar van een normale griepgolf heeft? De grootste grap ter wereld. Dus dit virus zou op een dag kunnen verschijnen in de annalen van de wereldgeschiedenis. Er zal een Amerikaans-Amerikaans probleem in Duitsland worden geïmporteerd, en dan zullen er hier duizenden en duizenden mensen tegen dit racisme demonstreren.

Ik zie een logo, in het midden een witte veer en de rest gedrenkt in rood. Rood als de huidskleur van de Indianen, Red Lives Matter, staat onder de witte veer. Maar ik geloof nauwelijks dat de inheemse Amerikanen die tot op de dag van vandaag hebben overleefd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: