Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!

vaccinatieschade-mexicaanse-griep-achtergehouden.!!

19-06-20 02:04:00,

Het waren niet alleen de cowboys van Big Pharma die de wereld bedonderden.. Het was hun ‘officiële voorpost’, de WHO, die de ‘pandemie’ uitriep, met alle schandalige gevolgen van dien. 34 Miljoen vaccins werden er door Nederland besteld, voor elke Nederlander 2.. Terwijl de griepvaccinatiegraad nog NOOIT bóven de 65% was uitgekomen…!
X
X
Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

X
Een recent artikel in het British Medical Journal (BMJ) onthult, dat midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, farmaceut GSK informatie achterhield. En de heftigheid van het bericht wordt pas duidelijk, als je weet dat het een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen ging. Daarbij ging het onder andere over bijna 150 gevallen van anafylactische shock, veroorzaakt door een zeer ernstige allergische reactie op het vaccin. Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest.

Volgens het BMJ, zouden er bij fabrikant GSK eind november 2009, al méér dan 1100 meldingen binnen zijn gekomen, inzake de zeer ernstige bijwerkingen van Pandemrix. Per miljoen vaccinaties traden er in die eerste vaccinatieperiode 76 ernstige bijwerkingen op. Dat waren er ruim elf keer zo veel als voor het andere pandemisch griepvaccin van GSK, genaamd Arepanrix, een vrijwel identiek middel, dat vooral elders in de wereld veel gebruikt is. Ook in de periode na november 2009, was het aantal ernstige bijwerkingen van Pandemrix veel hoger, dan voor het andere GSK-vaccin.

2009: De angstbezweerders.. De Minister van Volksgezondheid zelf, Ab Klink, omgeven door zijn 2 onaantastbaar lijkende prinsen, de vaccinexperts.. Net zoals bij Mark Rutte nu, kwam een eigen visie nooit naar voren bij Klink’s beleid. Roel Coutinho (RIVM links) en Ab Osterhaus waren de ‘experts’ die meer het belang van Big Pharma bleken te dienen, dan die van het Nederlandse volk..!

De informatie is boven water gekomen, bij een proces in de Verenigde Staten tegen GSK en -let wel- de Ierse gezondheidsautoriteiten, waarbij interne stukken van GSK zijn vrijgekomen. Met name de Ierse autoriteiten zouden volgens het BMJ op de hoogte zijn geweest van deze veiligheidsproblemen van Pandemrix, maar desondanks toch de vaccinatiecampagne hebben doorgezet.

Bij dit proces draait het om de claim, dat het Pandemrix-vaccin, narcolepsie veroorzaakt, een zeer ernstige ziekte, waarbij de patiënten elk moment in slaap kunnen vallen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: