Stop de autisme-epidemie..!!

stop-de-autisme-epidemie.!!

20-06-20 10:56:00,

Robert Kennedy jr.

“J.B. Handley is zonder meer ’s werelds meest wijze, ontwikkelde, onvermoeibare en best geïnformeerde activist voor de gezondheid en veiligheid van kinderen. Al 15 jaar voert Handley, als leider aan de frontlijn, het grote gevecht tegen het farmaceutische kartel om een beslissing te forceren, het wetenschappelijk onderzoek te verspreiden en de leugens achter het vaccinbeleid, dat een epidemie van chronische ziekte bij onze kinderen heeft veroorzaakt te ontmaskeren … Dus lees alsjeblieft dit boek en bepaal voor jezelf of je nog steeds gelooft dat vaccins ‘veilig en effectief’ zijn.”

— Robert F. Kennedy jr. –

* * *

“Dit boek is geïnspireerd, krachtig, de onvervalste waarheid en je moet het gelezen hebben. We hebben al veel te veel kinderen op het vaccin-altaar geofferd terwijl ons blinde geloof in de CDC, overheid en de media heeft verhinderd dat we de belangenverstrengelingen zien die de grote bedrijven en Big Pharma in staat stellen winst te maken ten koste van de gezondheid van onze kinderen.

‘Stop de autisme-epidemie’ is het verhaal van één gezin, maar het is helaas ook een verhaal dat miljoenen gezinnen gemeen hebben. Een prachtige normale baby, gevaccineerd, en dan verwoest door autisme en alle afschuwelijke medische aandoeningen die samenhangen met de vernietiging van de immuunfunctie en vergiftigde hersenen.

Dankjewel, J.B., voor het delen van je verhaal en je wijsheid! Ouders en toekomstige ouders: Lees dit boek nu, en zeg ‘Nee’ tegen de gebaande paden en de status quo. Als je kinderarts zelf nog geen onderzoek heeft gedaan en gewoon de verkoopslogan ‘vaccins zijn veilig en effectief’ napraat, is het tijd om een andere kinderarts te zoeken.”

— Paul Thomas, arts,
(co-auteur van ‘The Vaccine-Friendly Plan’ en ‘The Addiction Spectrum’)

* * *

Wie is deze auteur, J.B. Handley..?
Handley is cum laude afgestudeerd aan de Stanford University en woont in Portland, Oregon, met zijn vrouw Lisa en hun drie kinderen. Hij is medeoprichter en voorzitter van ‘Generation Rescue’, een non-profitorganisatie die zich richt op kinderen helpen herstellen van autisme. Deze organisatie werd opgericht, op basis van de inspiratie die Handley kreeg, door de ervaringen van zijn zoon, Jamison, bij wie autisme was vastgesteld. Hij is ook coproducent van de documentairefilm ‘Autism Yesterday’ en medeoprichter van de blog ‘Age of Autism’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: