Lena Pu: “Haal alle wifi weg uit scholen!” (video met NL ondertitels)

lena-pu:-“haal-alle-wifi-weg-uit-scholen!”-(video-met-nl-ondertitels)

22-06-20 10:49:00,

Eerder plaatsten we twee lange, Engelsltalige interviews met Lena Pu over de gevaren van wifi straling en van 60 GHz in het bijzonder. Een gedeelte uit een van beide video’s is door Willem Erné van Nederlandse ondertitels voorzien. Het gaat om een stuk van 11 minuten.

Dit deel is het begin van haar bijdrage aan een online persconferentie die op 5 juni 2020 plaatsvond. Ze geeft hier in het kort de kern van haar research weer. Daardoor kan het wat kort-door-de-bocht overkomen.

Toch is het belangrijk dat we nu ook in het Nederlands van de resultaten van haar research kennis kunnen nemen.

Volgens Pu speelt 60 GHz straling een sleutelrol in de PLAN-demie en vormen draadloze acces points met een 60 GHz chip een levensgroot gevaar voor schoolkinderen. Alle wifi moet de scholen uit, zo concludeert ze.

Ook anderen slaan alarm

De waarschuwing voor 60 GHz wifi is niet nieuw. Ook Joe Imbriano uit Californië en Mark Steele uit Engeland hebben meermaals een zeer krachtig alarm laten horen.

Nieuw aan de bijdrage van Lena Pu is de link die ze legt met bloedonderzoek. Ook nieuw is de link die zij legt met nanotechnologische manipulaties in laboratoria. Op die manier werpt ze nieuw licht op het systeem in de PLAN-demie.

Mark Steele is een wapenexpert en legt duidelijk uit dat al die masten een ‘killer grid’ zijn. Al eerder publiceerden we op TransitieWeb deze onthullende video:

Hieronder laten we verder Joe  Imbriano aan het woord over de gevaren van 60 GHz. Imbriano gaat ervan uit dat er helemaal geen virusprobleem is (dat zou een pure hoax zijn). Dit in tegenstelling tot Pu, die de mogelijkheid oppert van een kunstmatige ‘levensvorm’ die samenwerkt met specifieke EMF-frequenties.

Zo belicht iedere onderzoeker een kant van de werkelijkheid die overeenkomt met de eigen expertise. Samen geven ze ons een totaalbeeld.

Gerelateerd

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Wil je dit artikel delen op social media?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: