DenHaag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!

denhaag-21-juni:-de-politie-en-de-eigen-relschoppers!!

23-06-20 03:20:00,

Een zaak van 2 kanten bekijken, dat is wat je dient te doen, wanneer nieuws je bereikt. Wat te doen met de elkaar tegensprekende informatie, over het politie-ingrijpen in Den Haag, afgelopen zondag, toen er enkele duizenden mensen tóch op het Malieveld aanwezig waren, ondanks het verbod op deze demonstratie over het afschaffen van Corona-maatregelen. We zijn nog geen dag later en de nationale korpschef komt in het nieuws, door te melden dat het nieuws, rondom de acties/charges in Den Haag, volledig vertekend beeld geeft van de ‘werkelijkheid’..

Maar dan dienen we ook de andere partij aan het woord te laten nietwaar..? De ‘voetbalsupporters’ die ‘tevoorschijn kwamen, om te rellen’…? Laten we ze nou gewoon even aan het woord, zodat JIJ kunt bepalen wat waarheid is voor jou! Hieronder allereerst het filmpje, waarin je een busje ‘stillen’ van de politie zich ziet formeren. Even daarvoor hebben ze een jongen uit een menigte gehaald kennelijk, en weggetrokken. Een grote menigte stormt daarna op de politie af, om deze oopgepakte jongeman te bevrijden; hetgeen vrij eenvoudig lukt. Maar laten we hieronder het verhaal van deze ‘voetbalsupporters’ dan maar gewoon publiceren..!X
X
Den Haag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!
Open brief van de ‘voetbalsupporters’..

Het waren allemaal ‘doorgesnoven hooligans’, ‘de voetbalsupporters kwamen alleen maar om te rellen’, ‘de sfeer was grimmig vanaf het moment de voetbalsupporters het malieveld opkwamen’, dit is het beeld wat de overheid gesteund door de mainstream media graag neerzet. Wij, burgers en voetbalsupporters, zijn bij voorbaat al veroordeeld, niemand is geïnteresseerd in onze kant van het verhaal, of zoals men vroeger wel eens zei, hoor-en-weder-hoor toepassen. Waarom gebeurt dat niet meer, Hoe kan dat nou toch?

Van alles wat over dit onderwerp is verschenen in de media, is meer dan de helft copy/paste gedrag, ander lettertypje, de zin een beetje anders formuleren, een spannende header en intro en zo klaar: ‘We hebben weer gescoord’. Waarom zou je ook de moeite doen om na te gaan wat er nou werkelijk is gebeurd, als die anderen het schrijven dan zal het wel zo zijn, of toch niet? De Burgemeester heeft een zware afweging moeten maken om de demonstratie niet door te laten gaan,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: