Rutte zet geheime politie in om te provoceren en infiltreren tijdens picknickdemo in Den Haag – De Lange Mars plus

rutte-zet-geheime-politie-in-om-te-provoceren-en-infiltreren-tijdens-picknickdemo-in-den-haag-–-de-lange-mars-plus

23-06-20 03:20:00,

Met dank aan Persbedrijf Natu2Pers

Beelden gemaakt op de dag van de demo in Den Haag op 21 juni laten zien dat politie in burger zich mengt onder de menigte demonstranten. De demonstratie verloopt vreedzaam tot aan het einde van de middag. De verklaring zit in under cover politie-eenheden die geweld gebruiken en om zo mensen uit te dagen zodat ze hen vervolgens kunnen arresteren. Zij worden echter bij meer demonstraties voor de vrijheid ingezet zoals op 5 mei.

Infiltranten van de politie

Beelden van Persbedrijf Natu2Pers

Aan het einde van de zondagmiddag sleept de politie in burger een jongen aan armen en benen mee om demonstranten te provoceren bij Den Haag Centraal Station.
Daarna reageert de ME hier direct op, om de demonstranten die het opnemen voor het slachtoffer een pak rammel te geven.

Verder toont de video hoe een aantal geheime agenten uit een overvalsbusje van de politie stappen om zich bij de demonstranten te voegen.

Op deze manier staan provocatie en infiltratie prachtig in beeld. Blijkbaar heeft Rutte geheime politie nodig om zijn regime te handhaven.

Hierna zal de reguliere media onder aanvoering van de NOS melden dat er ‘hooligans’ aanwezig zijn tijdens de demonstratie. Op deze manier schilderen ze steeds demonstraties af als op geweld uitlopende gebeurtenissen en vooral dat demonstranten agressief zouden zijn. Het is niet alleen een truc die Rutte gebruikt, maar ook Macron in Frankrijk zet deze geheime politie-eenheden in om mensen te onderdrukken.

AanhoudingsEenheid

Dit lijkt op een actie van de AanhoudingsEenheid (AE) van de politie. Deze eenheid is altijd in burger en infiltreert de menigte zogenaamd om relschoppers/kopstukken/potentiële gevaren aan te houden. Zo’n AE bestaat uit 2 pakkers en de rest van het team schermt de pakkers af van de menigte zodat zij ongestoord kunnen aanhouden.
Vaak worden zij ook ondersteund door de ME. Wanneer de AE wordt aangevallen zoals je hier ook op de beelden ziet, dan komt de ME daar overheen met een charge. Hier was de reactie van de ME echter te laat en klaarblijkelijk onvoorbereid. Om niet meteen op te vallen kunnen zij ook uitgedost zijn als bijvoorbeeld voetbalsupporters en nemen soms ook stenen in de hand alsof zij erbij horen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: