De Persconferentie die je niet mag horen!! – Wakker Mens

de-persconferentie-die-je-niet-mag-horen!!-–-wakker-mens

26-06-20 05:57:00,

Een bericht van Tisjeboy Jay op Facebook

Leuke filmpjes allemaal Jay maar wat doe je eigenlijk voor werk? Of is dit je werk? Mijn werk bestond voornamelijk alleen maar met mensen. Ik was net begonnen met mijn landelijke theatertour, ik trad op met mijn muziek en gaf Anti pest workshops op scholen. Maar toen kwam corona even op bezoek en was in een klap alles weg.

Maar ik kijk niet naar de dingen die ik niet heb, dan zie ik toch niks. Dus nu wat doe je nu? Nu hou ik mij voornamelijk bezig met mijn webshop, ik verkoop kleren met mijn eigen quotes en designs. Ernaast maak ik videoboodschappen op aanvraag voor mensen, bijvoorbeeld als iemand jarig is, of een hart onder de riem wil steken. Dit kan je aanvragen op mijn website of een mailtje naar Info@tisjeboyjay.com

Ernaast doe ik vrijwilligers werk in een dierenpark, ik knuffel graag met ezels. En dan nog de filmpjes natuurlijk, hier verdien ik geen geld mee maar wel heel veel glimlachen en leuke berichten. En dat is nog meer waard, een glimlach van een persoon is niet in geld uit te drukken.

Dat was het zo een beetje 🙂

Tisjeboyjay Kleding : https://tisjestore.com/collections/tjb-collectie
Online theater : https://tisjestore.com/pages/theater

Andere berichten

 • blank
  Vrij geestesleven en corona-correctheid

  Dit bericht verscheen op Driegonaal Zoals de waarheid, naar men zegt, in een oorlog het eerste slachtoffer is, behoort ook het geestesleven in tijden van…

 • blank
  Corona en berichtgeving

  Of Corona nu wel of niet gevaarlijk is, of dat Corona nu wel of geen bedreiging vormt, daarover doen we hier geen uitspraak. Dit is…

 • blank
  Putin en de corona-crisis

  Over het reilen en zeilen van Rusland ten tijden van de corona-crisis hoor je hier praktisch niets. En als je iets hoort is het negatief.…

 • blank
  Corona: Open brief aan kanselier Merkel

  Omdat her Coronavirus zich in Nederland net zo gedraagt als in Duitsland leek ons de volgende video zeer verhelderend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: