Uitgebreide studie coronapandemie, strategieën en geldstromen (ruim 450 bronnen) DEEL! Dit is voor IEDEREEN! – CSTV

uitgebreide-studie-coronapandemie,-strategieen-en-geldstromen-(ruim-450-bronnen)-deel!-dit-is-voor-iedereen!-–-cstv

27-06-20 07:58:00,

In de afgelopen maanden is er veel onderdrukte en gecensureerde informatie met betrekking tot de coronaviruspandemie door vele dappere mensen naar boven gekomen. Alhoewel deze mensen hun best doen om deze informatie zo veel mogelijk te verspreiden, is veel ervan gefragmenteerd, wat het moeilijker maakt om een duidelijk beeld te vormen van alles wat er allemaal aan de hand is.
In dit werk is daarom zoveel mogelijk van de informatie die naar buiten is gekomen samengevat en ondersteund met meer dan 450 bronnen. Dit om een beter beeld te vormen van wat er allemaal speelt in de wereld op het moment en waarom, en wat ons waarschijnlijk nog te wachten staat.

Dit werk brengt een groot deel van de geldstromen van het Bill & Melinda Gates Fonds (BMF) naar ’s werelds belangrijkste gezondheidsorganisaties en de financiële banden met de belangrijkste gezondheidsleiders, zoals Dr. Fauci, Dr. Birx, Dr. Tedros en Prof. Neil Ferguson, in kaart. Daarnaast zijn de geldstromen van de BMF naar de onderzoeksinstituten die betrokken zijn bij het modelleren van het coronavirus, en het instituut dat het patent op de coronavirusvaccin bevat, ook in kaart gebracht. Tevens zijn geldstromen van het BMF naar een aantal belangrijke media ook in kaart gebracht.

Het laat ook zien dat het BMF gefinancierde Nationaal Instituut van Allergieën en Infectieziekten (NIAID), waarvan Dr. Fauci de directeur is sinds 1984, functieversterkende studies van SARS en coronavirussen die deels in het Wuhan Instituut van Virologie waren uitgevoerd, heeft gefinancierd.

Dat terwijl er destijds een oproep was van experts tegen dit soort studies vanwege de pandemische risico’s en een vraag voor ethische alternatieven. Hierdoor was zelfs een tijdelijke overheidsstop gezet op dergelijke studies door de Amerikaanse overheid.

Eén van de bovengenoemde studies, gefinancierd door Dr. Fauci’s NIAID, was door de Amerikaanse overheid (de NIH en Dr. Fauci’s eigen instituut, de NIAID) zelfs geïdentificeerd als vallende onder de tijdelijke overheidsstop vanwege de pandemische risico’s. Na de overheidsstop, was een nieuwe functieversterkende studie van een nieuw vleermuiscoronavirus, nauw verwant aan de directe verwerkker van het ernstige respiratoire (ademhalings) syndroom coronavirus, uitgevoerd in het Wuhan Instituut van Virologie en weer deels gefinancierd door Dr. Fauci’s NIAID.

Het werk geeft ook een beeld van de strategische belangen die spelen bij andere miljardairsfondsen zoals George Soros Open Society Fondsen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: