In de verkeerde film: “NATO 2030” | KenFM.de

in-de-verkeerde-film:-“nato-2030”-|-kenfm.de

29-06-20 05:02:00,

Een commentaar van Rainer Rupp.

Na de Europese staten in het organisatorische kader van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie heeft de NAVO de VS in de afgelopen 30 jaar geholpen de Balkan, Afghanistan, het Midden-Oosten en Noord-Afrika op te blazen met agressieoorlogen die in strijd zijn met het internationaal recht en deze op te delen in oorlogs- en spanningsgebieden,

  •  en nadat de NAVO haar offensieve wapens steeds verder naar het oosten heeft geduwd tot aan de Russische grens,
  • en nadat de VS, gesteund door de NAVO, de rechtmatig gekozen president in Oekraïne met geweld had weggeduwd en het land op zijn kop had gezet met de hulp van een armada van neonazistische gevechtsgroepen,
  • nadat de VS onlangs met steun van de NAVO-landen het INF-wapencontrolverdrag inzake middellangetermijnraketten tussen Rusland en de VS hebben opgezegd.
  • en na de VS, met de steun van de NAVO, Rusland omsingelde met een ballistisch raketschild,

Na al deze gevaarlijke en criminele daden hebben de leiders van de landen die lid zijn van de NAVO – dit monsterlijke relikwie uit de Koude Oorlog – besloten dat het in het licht van de snel groeiende politieke instabiliteit overal ter wereld het beste is voor de volkeren van de wereld om de wereld gelukkig te maken met nog meer NAVO, met het project „NATO 2030“. Het is alsof je de verkeerde film bekijkt.

Geen dank.

Een kort overzicht zal elke lezer met gezond verstand ervan overtuigen dat we niet meer NAVO nodig hebben, maar minder, en dat wij Duitsers het best zonder NAVO en de Amerikaanse quasi-bezetters kunnen. Omdat er een permanent gevaar bestaat dat ze ons op elk moment in een nieuwe, grote oorlog met Rusland kunnen lokken – met of zonder de hulp van onze eigen Duitse oorlogsstokers.

Volgens de Engelse Lord Ismay, die van 1952 tot 1957 de eerste secretaris-generaal van de NAVO was, was het doel van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie om „de Russen uit West-Europa, de Amerikanen binnen en de Duitsers buiten te houden“. De NAVO heeft deze taak met succes volbracht in dienst van het aartskapitalistische zweethuis in Washington en het oligarchregime. De totalitaire propaganda van de babyetende communisten maakte de goede burgers in het Westen zo bang dat ze de Amerikanen dankbaar waren toen ze zich bijna eeuwig militair bij ons hadden gevestigd en de Europeanen konden dicteren waar de economische en politieke koers moest worden gevolgd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: