Prins Charles geeft Lord Jacob Rothschild Award voor ‘Het bouwen van bruggen tussen gemeenschappen’

prins-charles-geeft-lord-jacob-rothschild-award-voor-‘het-bouwen-van-bruggen-tussen-gemeenschappen’

29-06-20 09:16:00,

Prins Charles bracht een eerbetoon aan Lord Jacob Rothschild toen hij hem de Council of Christians and Jews ‘Bridge Award overhandigde en de miljardair-globalist prees voor’ het bouwen van bruggen tussen volkeren en gemeenschappen ‘.

Lord Rothschild, het huidige hoofd van de beruchte bankiersdynastie Rothschild, ontving de prijs voor “bruggen slaan tussen het bedrijfsleven en de samenleving, maar ook tussen verschillende volkeren en gemeenschappen door zijn uitgebreide filantropische werk in het VK en Israël”.

Lord Rothschild, die de prijs in ontvangst nam, beweerde “diep geëerd” te zijn en voegde eraan toe: “Meer dan ooit speelt de bereidheid van geloofsgemeenschappen om samen te komen voor het algemeen welzijn een cruciale rol bij het helen van verdeeldheid en het opbouwen van een samenleving waarin iedereen kan samen leven met wederzijds respect. ”

CCJ-curator en voormalig Tory-leider Lord Michael Howard zei: “We kunnen geen waardiger ontvanger bedenken.”

Lord Jacob Rothschild ontvangt de Council of Christians and Jewish ‘Bridge Award 2019 van Prins Charles.

Lord Jacob Rothschild uitte zijn bezorgdheid over de onvermijdelijke ineenstorting van de nieuwe economische wereldorde onder leiding van president Trump kort na zijn verkiezing.

De miljardair-globalist zegt dat de handelsoorlog tussen de VS en China en de crisis in de eurozone de oude orde in gevaar brengen.

Sir Evelyn de Rothschild in een privé-moment met Prins Charles.

“Tijdens 11 september en in de financiële crisis van 2008 werkten de machten van de wereld samen met een gemeenschappelijke aanpak. Samenwerking vandaag blijkt veel moeilijker. Dit brengt de naoorlogse economische en veiligheidsorde in gevaar, ‘waarschuwde Lord Rothschild in het commentaar van zijn halfjaarlijkse beleggingsresultaten.

Hillary Clinton, Baron Edmond de Rothschild, Bill Clinton en Lady Lynn Forester de Rothschild.

In de economie verwijst de naoorlogse orde meestal naar een systeem voor monetair beheer dat leidde tot een stijging van de Amerikaanse dollar als dominante valuta.

“Onder deze omstandigheden is het ons beleid om onze beperkte blootstelling aan beursgenoteerde aandelen te behouden en met grote voorzichtigheid nieuwe verplichtingen aan te gaan,” voegde Rothschild toe.

Rothschild’s RIT Capital-investering heeft een historisch lage blootstelling van 47 procent aan de aandelenmarkt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: