Verboden demo 28 juni trieste start van Ruttes #corona dictatuur – De Lange Mars plus

verboden-demo-28-juni-trieste-start-van-ruttes-#corona-dictatuur-–-de-lange-mars-plus

29-06-20 03:33:00,

Met dank aan RT Dutch. Ruttes geheime politie opnieuw in actie

Zonder enige aarzeling rolt het regime Rutte een heuse politiestaat uit. Nooit had ik kunnen voorzien dat mijn bedekte waarschuwingen tijdens 10 jaar DLM Plus zo snel waarheid zouden worden. De 28e juni is het eerste trieste hoogtepunt, het is de dag van de waarheid. Ook Ruttes geheime politie komt weer in actie zoals vorige week.

Vanaf nu heeft ieder die zijn mening wil uiten hiervoor toestemming nodig van een secondant van Rutte, in dit geval burgemeester Remkes. Demonstraties tegen Rutte worden verboden en onderdrukt. Net als vandaag in zowel Amsterdam als Den Haag. Demo’s die hem wel uitkomen mogen opeens en willekeurig wel, denk aan de Black Lives Matters protesten en de demo op deze zondag op de renbaan van Groningen.

Het Binnenhof sluit de politie hermetisch af. Symbolisch voor de quasi-democratie waarin wij op dit moment leven. Als het de politici niet aanstaat wat de burger doet of wil sluit de macht met geweld de toegang tot de rechtsstaat af.

Foto R. Vellekoop
Gebeurtenissen

We zetten de gebeurtenissen van vandaag even in perspectief. Een antiterreur-eenheid, 3000 man/vrouw politie, Mobiele Eenheid, politie te paard (ca 40), overvalwagens en politiebusjes staan op strategische hoeken van straten of hebben zich ergens verschanst.

Remkes verbiedt een demonstratie voor vrijheid en tegen de 1,5 meter, alsof hij nog nooit gehoord heeft van het recht op demonstratie.

In de stad zelf is er deze dag geen enkele vorm van protest te zien. Er wandelen mensen in het winkelcentrum, langs het Malieveld en het Centraal Station.

Dan kondigt een politie-agent met omroepinstallatie aan dat iedereen die zich bevindt op deze locatie (lekker vaag) zich uit de voeten moet maken, omdat hij of zij anders gearresteerd wordt. Hierbij kan geweld gebruikt worden. Dit laatste lijkt informatief, maar is je reinste dreigement. Vervolgens worden de tientallen mensen die zich op en rond het Malieveld bevinden richting Centraal Station geduwd, met paarden en ME en overvalwagens. Dan zullen er ook mensen gearresteerd worden, waarbij ik erg benieuwd ben wat ze dan precies verkeerd hebben gedaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: