Exosomes vs non-existing contagious sickmaking Viruses

exosomes-vs-non-existing-contagious-sickmaking-viruses

01-07-20 09:08:00,

(Use deeple.com for English translation)
Hoewel in deze uitleg Exosomen vs Virus beiden als theorie genoemd worden, vind ik dit een heldere uitleg. Hieronder leg ik uit waar ik met voornoemde zin aan refereer.

Feit is dat Exosomen geen theorie zijn maar wetenschappelijk onderbouwd en germ theorie (dus bestaan van besmettelijk ziekmakende micro-organismen inclusief Virussen) inderdaad theorie, want nog nooit is er een Virus geïsoleerd aangetoond, noch is er voldaan aan de Koch postulaten.

Oorzakelijkheid ‘ziekte’ vanuit Nieuw Paradigma
Vanuit German New Medicine zien we de jaarlijkse ‘griep’ (en andere ‘ziektes’) anders. Vanuit German New Medicine weten we dat symptomen ontstaan tijdens de HELINGfase na een ervaren conflict: ‘ziekte’ verloopt in 2 fasen, t.w. conflictactieve fase (meestal zonder symptomen) en helingfase (in deze fase zien we de symptomen). Tijdens de winter en vooral aan het eind van de winter kunnen we een stinkconflict ervaren dat oplost zodra de temperaturen in de lente gaan stijgen en de natuur weer in bloei komt. Begin lente gaan mensen dus in heling van het stinkconflict met symptomen die de meeste mensen ‘griep’ noemen.

Voor wat betreft de testen
Ze hebben longvloeistof opgezogen en daarin zitten vanzelfsprekend allerlei lichaamseigen stoffen, aan de longvloeistof worden lichaamsvreemde! stoffen o.a. van nieren van apen, én antibiotica toegevoegd… Als gevolg van die toevoeging! worden Exosomen in het lichaam actief en het zijn de Exosomen die gezien worden onder de microscoop. Het kan simpelweg niet dat er een Virus gezien wordt onder de microscoop, want er is nog NOOIT een Virus geïsoleerd aangetoond. Verder is er nog nooit voldaan aan de Koch postulaten…

Voor veel mensen is het zo’n schok te horen dat de germ theorie niet juist is en dat er nog nooit aan de Koch postulaten is voldaan dat ze direct in cognitieve dissonantie gaan of in coping mechanisme. Herhaling van de waarheid gebracht op verschillende manieren kan een gesloten deurtje in de geïndoctrineerde mind open laten gaan.

Zelfs, en met name vooral, regulier opgeleiden zoals de arts in de video die ik hieronder deel, moeten hun perspectief veranderen. Mensen die geloven in ‘witte jassen’ geven hun autoriteit en innerlijke macht weg aan hen, en het zal een schok geven als de ‘witte jassen’ een ander geluid laten horen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: