De Impfallianz aan de macht. Realiteit en waanideeën in tijden van de Corona-pandemie | KenFM.de

de-impfallianz-aan-de-macht-realiteit-en-waanideeen-in-tijden-van-de-corona-pandemie-|-kenfm.de

02-07-20 10:06:00,

Een commentaar van Franz Ruppert.

Het Masterplan

De Corona Pandemic 2020 is al lang voorbereid. Het is het nastreven van een masterplan dat even eenvoudig als verraderlijk is: het beroven van mensen van hun oude vrijheden, zogenaamd vanwege een zeer besmettelijk virus. Ze krijgen ze alleen terug als ze gevaccineerd, genetisch gemanipuleerd en uitgebreid gecontroleerd worden. Als dit doel eenmaal is bereikt, zal de nieuwe prijs voor de oude vrijheden waarschijnlijk nog verder worden opgedreven.

Alle argumenten in het coronaverhaal – „roman“, „zeer besmettelijk“, „dodelijk“, „specifieke ziektebeelden“, „asymptomatische infectie“, „overbelasting van de gezondheidszorg“ – zijn nu weerlegd. Ze zijn niet bestand tegen wetenschappelijk onderzoek. Toch blijft het masterplan onwrikbaar: De pandemie zal duren tot het vaccin klaar is.

Stress en trauma’s in de Corona-vereniging

Op basis van deze fictie van een coronaziekte („Covid-19“) wordt de wereldbevolking nu al sinds medio maart 2020 in hoge mate belast. Veel mensen worden zelfs in traumatische situaties gebracht. Terwijl er in stresssituaties nog steeds de mogelijkheid bestaat om te vechten of te vluchten, wordt een traumatische situatie gedefinieerd door de aanwezigheid van existentiële bedreigende factoren waartegen er niet langer voldoende persoonlijke middelen zijn om zich fysiek of fysiek te beschermen. Dit leidt tot de ervaring van emotionele, mentale en praktische overbelasting, verwarring, gevoelens van hulpeloosheid, wanhoop, blinde woede, berusting en onvermogen om te handelen. Om op de een of andere manier te kunnen overleven, zowel fysiek als psychologisch, moeten mensen die in een hopeloze situatie terechtkomen, zich intern opsplitsen, omdat ze de externe situatie niet uit eigen beweging kunnen veranderen en dat ook niet met geweld kunnen doen. Ze verliezen het contact met zichzelf, met hun echte behoeften en gezonde gevoelens. Ze ontwikkelen een overdreven behoefte aan bescherming, waardoor ze zich nog meer beperken. Ze dragen hun maskers zelfs buitenshuis en bij het besturen van een auto of fiets, hoewel dit niet van hen wordt verlangd. Ze worden de handlangers van de veroorzakers van de pandemie en vallen anderen aan die zich niet aan de maskerplicht houden.

De door de mens veroorzaakte catastrofe

In de psychotraumatologie maken we onderscheid tussen natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: