Nu zijn ’t 81 artsen tégen corona-idiotie..!!

nu-zijn-’t-81-artsen-tegen-corona-idiotie.!!

02-07-20 01:08:00,

Misschien maken 80 artsen wel indruk bij dit bizarre kabinetsbeleid, inzake de benadering van de Corona-golf. Angst lijkt in alle gevallen het ‘toverwoorde’ voor het Kabinet Mark Rutte, om de Nederlandse bevolking haar vrijheden te ontnemen.. De 1,5-metermantra van Rutte wordt bij het volk naar binnen geduwd, totdat iedereen er van begint te kokhalzen. De weerstand tegen deze bizarre onzinmaatregelen, die menigeen nog volkomen gebrainwashed lijkt te volgen, neemt hand over hand toe.
x
Verstandige en vooral erudiete mensen, artsen, medisch-wetenschappers, marechaussee  en statistici zijn kennelijk niet aan het goede adres bij het kabinet en Mark Rutte, dat volledig blind lijkt te varen op de virologen. Deze doen natuurlijk ook maar wat ze kunnen, maar het FEIT dat het e.e.a. allemaal achter gesloten deuren dient plaats te vinden, wordt kennelijk zonder tegensputteren geaccepteerd door onze volksvertegenwoordiging, de Tweede Kamer. Zou een gezamenlijk initiatief van artsen/medici dan wellicht het kabinet doen twijfelen. Of in ieder geval het Nederlandse volk wakker schudden..?? We gaan het zien, want 81 artsen heeft het initiatief genomen om een Open Brief aan het kabinet te sturen.
X
Deze plaatsen we hieronder, zodat jij ook van de inhoud kunt kennis nemen. Spreek er met mensen in je omgeving over en laat weten hoe je er zélf over denkt. Het lijkt alsof meneer Mark Rutte een volledig ándere, geheime agenda uitvoert.

x
* * *

x

Artsen in brandbrief:
‘De coronamaatregelen richten veel schade aan’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Een groep van 81 artsen is het niet eens met de coronamaatregelen van het kabinet en zegt dat ze meer schade aanrichten dan goed doen. In een brandbrief roepen de artsen de politiek op tot meer openheid in het debat. De artsen zeggen dat er een klimaat is van “shamen, blamen en censureren van artsen die een tegengeluid op overheidsbeleid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu laten horen”. Ook artsen die alternatieven naast een vaccinroute belichten of kritische vragen stellen over de gang van zaken, zouden de mond worden gesnoerd. De artsen noemen dit ‘uitermate zorgelijk’. De briefschrijvers zeggen niet te snappen waarom het adviseren van de overheid achter gesloten deuren plaatsvindt.

‘Je wordt weggezet als complotdenker’..!
Tegen Medisch Contact zegt een van de initiatiefnemers van de brief,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: