Verzet tegen 1,5 meter niet te stoppen en steeds creatiever – De Lange Mars plus

verzet-tegen-1,5-meter-niet-te-stoppen-en-steeds-creatiever-–-de-lange-mars-plus

02-07-20 07:05:00,

Voor het komende weekeinde staan er weer demonstraties gepland en daarnaast  zijn er allerlei acties, zoals rechtszaken, een doktersbrief, ludieke polsband, stille tochten, oranjekoorts, en dergelijke.

Nederland is nog lang niet klaar met Rutte en zijn snode plannen om ons land om te turnen in een kille 1,5 meter samenleving. Hoe een meestal tot op het bot verdeeld volk overgaat tot gezamenlijke acties.

Demonstraties & stille tochten

In Duitsland wandelen ze bijna dagelijks in tientallen plaatsen Stille tochten tegen de vrijheid beperkende maatregelen van de overheid. Die trend lijkt over te slaan naar ons land.

Haagse stille tocht voor Vrijheid
Hofplaats, Den Haag
Donderdag 2 juli – van 20 tot 21 uur
Meer info

Sta op voor Vrijheid Zomertoer
Jaarbeursplein, Utrecht
Zaterdag 4 juli – 15.00 tot 20 .00 uur
Meer info

 

Vrijheidsmars
Centrum, Amsterdam
verzamelen bij Dokwerker
Zondag 5 juli – van 13 tot 15 uur
Meer info

Brandbrief artsen

Een grote groep artsen, die vinden dat de coronamaatregelen meer schade aanrichten dan goed doen vragen de aandacht van de politiek. Zij roepen met deze brandbrief alle politici op om zelf, onafhankelijk en kritisch het beschikbare bewijs te beoordelen, ook die van andersdenkenden.

Zij schrijven onder andere dat het voortzetten van noodmaatregelen onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd is. Ook is de schade op psychosociaal gebied, economische schade en schade aan de non-covid gezondheidszorg en totale zorgkosten vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.

Door de maatregelen is de komende tijd de ziekenhuiscapaciteit beperkt waardoor niet-geleverde zorg niet ingehaald kan worden. (1,2 miljoen verwijzingen zijn uitgesteld, hiervan wacht nog altijd 40% op een afspraak).

De 1,5 meter afstandseis leidt tot grote logistieke problemen in ziekenhuizen en brengt poliklinische zorg in het gedrang. Er is nog weinig tot geen bewijs voor het nut van sociale distantie op 1 tot 2 meter afstand.

Lees hier de Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen

Rechtszaken (Viruswaanzin)

Vuruswaanzin heeft speciaal voor allen die een demonstratie willen organiseren dit filmpje gemaakt met allerlei instructies.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: