Bedriegt de RKI het publiek? | Door Peter Frey | KenFM.de

bedriegt-de-rki-het-publiek?-|-door-peter-frey-|-kenfm.de

03-07-20 12:19:00,

Als we het niet doen, zijn we klaar met ons. De maskerade moet eindigen!

Een commentaar van Peter Frey.

De hoge politiek denkt er geenszins aan om haar – voor ons bedoelde – „nieuwe normaliteit“ als concept van de samenleving daadwerkelijk op te geven. De „losjes“ – toegediend in de stijl van feodale heersers – zijn bedrieglijk, omdat een deel van het spel is om de bevolking af te remmen tot de „tweede golf“ uiteindelijk aankomt. In Berlijn wachten de mensen tenminste op de paradox. Paradox, omdat er nooit een „Eerste Golf“ is geweest, behalve degene die in de hoofden en harten van de mensen is gespoeld met de angsten die het heeft verspreid.

Traditioneel wordt in het najaar van 2020 ook het begin van een nieuw griepseizoen ingeluid. Het griepseizoen is een symbolische naam voor de tijd van snuiven, koortsachtige verkoudheid en grote uitslagen in de reacties van het immuunsysteem. Zoals in elk griepseizoen kost dit mensen het leven, vooral ouderen, ernstig zieken en zwakken. Het leven is alleen mogelijk omdat er ook stervenden zijn. Het aantal mensen wier verlies we betreuren zal per seizoen toenemen. Dit komt ook omdat klimatologische factoren, gekoppeld aan onze levensomstandigheden, een verzwakking van de eigen beschermende functies van het lichaam in de hand werken.

Dit jaar zal het echter anders zijn, tenzij een sterke beweging van de bevolking de plannen ondermijnt. De de facto hoogste Duitse politicus schitterde op 9 april van dit jaar met Fake News:

„Zelfs als de aantallen met een dag verbeteren, zal het (de pandemie) niet weggaan totdat we echt een vaccin hebben om de bevolking te immuniseren.“ (1)

Waarom dit kan worden overgebracht als nepnieuws – het overbrengen van nieuws dat niet overeenkomt met de werkelijkheid – zou geen probleem moeten zijn voor de alerte geest. Want als het zo zou zijn, zoals Angela Merkel het zegt, zou er al niets anders zijn dan een zieke, wegkwijnende wereldbevolking. Laten we eens kijken naar het zelfbesef van de heersende klasse (nadruk op de auteur):

„…een vaccin waarmee we de bevolking kunnen immuniseren.“

De heersers als onderdanen, de bevolking als onbekwaamheidsobjecten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: