Belangenverstrengeling?……

De Jonge – en zijn connecties

E.e.a. is reeds gemeld door Luuc Christiaanse, en dank voor de aanwijzingen, maar hier nogmaals, en voor de volledigheid met bronnen. De broer van Hugo de Jonge – Marien de Jonge – is chairman bij KNVM.
KNVM werkt nauw samen net AstraZeneca.
Marien de Jonge werkt tevens aan de Radboud Universiteit. Nijmegen. Zijn expertise daar is ontwikkelen van vaccins.
https://www.linkedin.com/in/marien-de-jonge-26672b4

KNVM: 
https://www.knvm.org/vaccinologie/covid-19
En: 
https://www.knvm.org/knvm/board

Zie ook deze uitzending van Van Wolferen, hij noemt hier meerdere malen de Radboud Universiteit waaraan Bill Gates miljoenen doneert, vanaf de 39e minuut:
https://youtu.be/2e3l-7djNCw

En hier is zichtbaar dat Bill Gates geld pompt in projecten van Becton Dickinson, pharmareus die de KNVM sponsort, en die tegelijkertijd eveneens grote sommen geld ontvangt van de Bill & Melinda Gates Foundation. 

Een gevarendriehoek dus! (Gates, Hugo, Marien)

Hier in een open brief aan De Jonge een overzicht met bronvermelding van het strafbare verleden van AstraZeneca:
https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-hugo-de-jonge/

Maar kijk deze even dan. Hugo de Jonge, die gisteren een contract van de corona vaccinas heeft ondertekend heeft een broer, genaamd Marien de Jonge. Kun je je nog herinneren dat Nederland in Afghanistan is binnengevallen? Toen was Jan-Peter Balkenende de premier. Zijn broer zat in de olie pijpleidingen en kreeg een fantastische baan, toen het land werd binnengevallen, gesloopt en wederopgebouwd.

Als je kijkt naar de broer van Hugo, dan heeft hij gewerkt voor Merck. Merck is de grootste vaccinfabrikant ter wereld. De grootste aandeelhouder daarvan is Bill Gates. Hij is ook voorzitter van de KNVM, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie. 

De grote sponsor daarva is BD, Becton Dickinson. Dat is ook zo’n Pharma reus die miljarden verdiend over de ruggen van zieken en lijken. En wie is daar weer de partner van? Uiteraard de Bill and Melinda Gates Foundation. Onder het mom van genezing werken ze beiden samen aan het sterilliseren van vrouwen of het doden van kinderen middels vaccinaties.

Dus tja, het wereldje is zo klein. Onder het mom van “De Wetenschap” en “Goede Bedoelingen” een geheime oorlog tegen het menselijk leven verklaren. Waarom laten wij ons zo vernederen, zo bang maken en zo verwijderen van onszelf en elkaar, door deze mensen?

https://www.trouw.nl/nieuws/nieuwe-minister-hugo-de-jonge-is-geen-man-van-de-softe-aanpak~b515cc09

Marien de Jonge
https://www.linkedin.com/in/marien-de-jonge-26672b4. : Main expertise vaccines
https://www.utrechtinnovatielab.nl/nl/life-sciences-chemistry/mission-vision/we-hadden-nog-geen-middelen-maar-wilden-wel-graag-starten-het-innovatielab-biedt-die-mogelijkheid

https://twimmer.com/hashtag/pneumokok

https://www.knvm.org/knvm/board

Marien de Jonge is chairman bij KNVM
https://www.knvm.org/vaccinologie/covid-19

https://www.knvm.org/vaccinologie/covid-19

%d bloggers liken dit: