Corona vaccin moet ons DNA gaan veranderen – De Lange Mars plus

corona-vaccin-moet-ons-dna-gaan-veranderen-–-de-lange-mars-plus

05-07-20 07:57:00,

Bijdrage van Ramon Walter

Ik weet het niet voor honderd procent zeker, maar voor 100 miljard procent zeker dat het vaccin tegen het coronavirus bedoeld is om ons DNA aan te passen. We hebben het hier over het grootste publieke experiment aller tijden.

Transhumanisme

Onze kinderen maken al deel uit van dit experiment, alle waarschuwingen van klokkenluiders ten spijt. Kijk, dat jij en ik hem niet nemen interesseert ze ook niet zoveel. Er blijven nog zoveel honderden miljoenen mensen over die hem wel nemen en daar ligt ook de focus op.

Je kan alle eigenschappen van een mens aanpassen als je aan het DNA gaat sleutelen. Als je kijkt naar de generaties van de afgelopen 40 jaar zie je al dat er veel mensen structureel zijn veranderd door de DNA cellijnen in vaccinaties. Kijk naar de bouw, het bewustzijn (zowel positief als negatief), neurologisch en psychisch. Onze kinderen, ja dat is de generatie waar ze de meeste focus op hebben gelegd. Het gaat om de evolutionaire stap, namelijk die van het transhumanisme.

*Het transhumanisme is een filosofischebeweging met als doel om de biologische grenzen van de mens te doorbreken met wetenschap en technologie. Voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van de fysieke en cognitieve vermogens en het streven naar onsterfelijkheid.

Vaccin

Er zit menselijk embryonaal DNA in de vaccinaties, zoals #WI38, MRC-5, RA 27-3 , HEK6 en Per.C6 . Dit lijkt dus ook genderverwarring in kinderen te veroorzaken (onderzoek Terry Piper). Oraal binnengekomen vreemd DNA wordt normaliter in het spijsverteringskanaal verteerd, maar het direct ingespoten DNA komt via de bloedbaan in de lichaamscellen en gaat daar een interactie aan met het menselijke DNA van de ontvangers van de vaccins.

Er wordt een zodanig sterke invloed uitgeoefend op het menselijk DNA, dat dit (kleinere of grotere) veranderingen kan ondergaan, waardoor functies kunnen uitvallen en/of de celdeling op hol kan worden gejaagd (hetgeen dan ook tot kanker kan leiden).

DNA kan herschreven worden door RNA (een synthetisch stukje DNA) te laten dienen als zoekfunctie. Het RNA zoekt als het ware het stukje DNA uit al die miljoenen stukjes code en zegt dan “hier moet je het gewenste stukje uitknippen en het vervangende stukje plakken”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: