Klimaatverandering en Covid19 hebben hetzelfde doel – De Lange Mars plus

klimaatverandering-en-covid19-hebben-hetzelfde-doel-–-de-lange-mars-plus

06-07-20 03:25:00,

123rf

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop

Om te begrijpen hoe klimaatverandering en Covid19 hetzelfde doel hebben moeten we teruggaan in de tijd. Het heeft namelijk met olie te maken, de giftige kant van olie. Het verhaal begint bij de vader van John. D. Rockefeller, William Avery Rockefeller (Bill Rockefeller).

Bill was een oplichter. Hij was een rondreizende artiest en verkocht in de tijd voordat er auto’s verkocht werden, olie als een medicijn om kanker en andere ziekten mee te genezen . Dit maakt direct duidelijk uit wat voor nest John D. Rockefeller kwam en de normen en waarden waarmee hij was opgevoed.

Rockefeller

John D. Rockefeller werd de eerste miljardair in de geschiedenis. Zijn bedrijf, Standard Oil, werd het grootste oliebedrijf ter wereld. Een van de olie producten was benzine. In eerste instantie was benzine onverkoopbaar omdat het te giftig was en werd in die tijd gewoon geloosd in de rivier. Toen de eerste auto’s kwamen kreeg het product een doel. Maar omdat het zo giftig was werden er heel veel mensen ziek door de uitlaatgassen. Om te voorkomen dat de link gelegd zou worden tussen de giftige benzine-uitstoot en de gezondheidsklachten deed Rockefeller het volgende.

De sluwe miljardair Rockefeller deed zichzelf voor als een filantroop en begon enorme bedragen, natuurlijk belastingvrij, te schenken aan grote universiteiten. Natuurlijk waren deze giften niet vrijblijvend. Het doel was om te voorkomen dat onderzoek zou worden gedaan naar de gezondheidseffecten van zijn olie producten. Tegelijkertijd stimuleerde hij onderzoek naar het gebruik van olieproducten als medicatie naar voorbeeld van zijn vader. En daarmee was de Rockefeller Farmaceutische industrie geboren.

Luchtvervuiling

De enige manier waarop men giftige olie van haar vervuilende imago kan laten verdwijnen is door de bevolking ervan te doordringen dat luchtvervuiling afneemt. Omdat bijna iedereen afhankelijk is van een auto wordt die leugen dan ook graag als waarheid aangenomen. Op de website van het RIVM kun je lezen: “De lucht was vroeger vuiler” en deze leugen wordt in de meeste landen ter wereld verkondigd door de overheden.

Foto 123rf

Hoe kunnen ze dit onderbouwen? Uitstoot van verkeer bestaat uit een hele reeks ingrediënten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: