De Jonge en Rutte: hoe betrouwbaar zijn onze politici? | Stichting Vaccin Vrij

de-jonge-en-rutte:-hoe-betrouwbaar-zijn-onze-politici?-|-stichting-vaccin-vrij

22-07-20 06:00:00,

Het onderstaande gastblog werd eerder gepubliceerd op de website van C.F. van der Horst, schrijver van het boek ‘Dodelijke Leugens – artsen en patiënten misleid’, dat u hier kunt bestellen.

De Jonge en Rutte: hoe betrouwbaar zijn onze politici?

C.F. van der Horst
 
Graag willen we uw aandacht vestigen op twee politici die in de corona-crisis een prominente rol spelen: Hugo de Jonge en Mark Rutte. Beiden zijn een overtuigd voorstander van vaccinatie en maken zich hier sterk voor. Maar kennen ze wel de keerzijde van vaccinatie? Iedere medicatie heeft bijwerkingen. Vaccins zijn daarop geen uitzondering.

Voor een politicus of ouder een weloverwogen beslissing kan nemen over vaccinatie, dient men zowel baat als schade te kennen. Wat weten gezondheidsminister De Jonge en premier Rutte hierover? En wat willen ze weten?

We hebben voor u een video gemaakt met schokkend beeldmateriaal van deze heren. De individuele onderdelen van de video waren reeds op verschillende media te vinden, maar juist de combinatie maakt duidelijk hoe het met de integriteit van deze bewindslieden gesteld is.

Bekijk deze video van ongeveer 7 minuten en oordeelt u zelf hoe betrouwbaar onze politici zijn.

Het boek: Dodelijke leugens – artsen en patiënten misleid’ zet zich in voor een goede gezondheid voor ons allemaal. Belangrijke onderwerpen daarin zijn landbouw, voedingsmiddelen en een omgeving (inclusief drinkwater) zonder chemicaliën, en geen of weinig medicatie. Dat laatste wordt een stuk makkelijker als de eerste drie zaken voldoende aandacht krijgen. Het verstrekken van correcte informatie over deze onderwerpen en het aankaarten van oneerlijke of incorrecte gegevens maakt een belangrijk deel uit van onze missie. Het boek ‘Dodelijke leugens – Artsen en patiënten misleid’ is precies daarom geschreven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: