Instructies voor Corona Exit – of: Hoe ze hebben geleerd om van het virus te houden | Door Tamara Ganjalyan en Anselm Lenz | KenFM.de

instructies-voor-corona-exit-–-of:-hoe-ze-hebben-geleerd-om-van-het-virus-te-houden-|-door-tamara-ganjalyan-en-anselm-lenz-|-kenfm.de

23-07-20 01:26:00,

Laten we er nog een laatste keer van uitgaan dat de regering en de aangesloten mediabedrijven niet diep kwaadaardig zijn en ons onder het sleutelwoord „Corona“ naar de dictatuur willen leiden.

Een commentaar van Tamara Ganjalyan en Anselm Lenz (redacteuren van het weekblad Democratisch Verzet).

Laten we nogmaals aannemen dat ze niet worden gechanteerd door wereldwijde oligarchen en Dr. Nos zoals Bill Gates. Laten we er nog een keer van uitgaan dat de regering en haar journalisten en actrices zich gewoonweg vergissen. Het ene leidde tot het andere, er brak paniek uit – en ze geloofden dat ze het totalitaire China moesten nabootsen, van alle plaatsen. En ze konden niet meer ontsnappen aan deze schending van de beschaving, het noodregime van de Corona met zijn talloze grondwettelijke schendingen en schendingen van de mensenrechten. Dat ze alleen maar in de val van de onrijpheid en de achteruitgang van de bevolking zijn gestruikeld.

Laten we er nog maar eens van uitgaan dat ze werkelijk geloofden dat ze in humanistische zin handelden – en zich na enkele weken in een rafelige situatie bevonden: aan de ene kant de feiten, die duidelijk zijn. Corona is niet de Spaanse griep, niet de pest, niet het zombie-virus. Corona is niet de plaag van de mensheid, Corona is nog steeds een relatief milde griepgolf, zoals professor Karin Mölling al vroeg zei en duizenden artsen en de beste professoren in het veld wereldwijd bevestigen.

De zelfbenoemde kwaliteitsmedia daarentegen, die paniek zaaiden en zo een soort van verlangende reactie van delen van de bevolking teweegbrachten. De onderzoeksresultaten van de regeringspartij CDU zijn licht gestegen. Het was het uur van de sterke man, de sterke vrouw aan de top. Een niet te onderschatten aantal mensen heeft geleerd van het virus te houden. Ze houden van het virus zoals de maskers, de fascinatie van de maatschappij, het sluiten van universiteiten, boekhandels en theaters. Eindelijk zeggen ze allemaal hetzelfde. Eindelijk is de stress opgelost. Eindelijk is het afgelopen, het kluwen van stemmen in een democratische samenleving. Het is een autoritaire impuls, geen hoop op een beter sociaal akkoord.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: