huisarts Elens past zelfzorg protocol aan met goedkoop viruswerend medicijn – Zelfzorg Covid19

huisarts-elens-past-zelfzorg-protocol-aan-met-goedkoop-viruswerend-medicijn-–-zelfzorg-covid19

24-07-20 06:29:00,

HCQ is door de overheid verboden maar de werkingen zijn op diverse manieren belangrijk in het genezen van COVID19. Naast het reeds eerder in het zelfzorgcovid19 protocol opgenomen Quercetine (icm Zink remt dit de virusreplicatie) is nu ook Broomhexine toegevoegd vanwege de bewezen viruswerende werking.

Zie het vernieuwde zelfzorg19 protocol voor milde COVID-19

Naar aanleiding van een Randomised Control Trial (RCT) studie (https://bi.tbzmed.ac.ir/Files/Inpress/bi-23240.pdf) over inzet van Broomhexine is een spectaculaire verbetering in de behandelresultaten van COVID-19 patienten behaald.

In de studie wordt zowel bij de behandelgroep als bij de controle groep laag gedoseerd HCQ ingezet. Huisarts Elens heeft al eerder in het zelfzorgcovid19 protocol het laaggedoseerde HCQ vervangen door hoog gedoseerde Quercetine.

HCQ heeft meervoudige werkingen die in de diverse stadia van COVID-19 van belang zijn. In het milde stadium zijn met name de volgende werkingen van belang:

Vervanging HCQ – Zink-ionofore werking – Quercetine

Indien HCQ niet gebruikt mag worden kan de werking als zinkionofoor ook bereikt worden door gebruik te maken van een vrij verkrijgbaar voedingssupplement Quercetine. Door Quercetine te combineren met Zink kan voorkomen worden dat een virus zich verder gaat delen in de cel.

Zowel Quercetine als Zink zijn vrij verkrijgbare voedingssupplementen.

Vervanging HCQ – Viruswerende werking – Broomhexine

Echter voor de viruswerende werking van HCQ, wat voorkomt dat een virus uberhaupt de cel binnen kan dringen, was nog geen alternatief voorhanden, totdat bovengenoemde studie aantoonde dat Broomhexine de IC-opname, intubatie en sterfte sterk verlaagt. Deze studie combineerde laaggedoseerde HCQ met Broomhexine.

Broomhexine is een zogenaamd OTC (Over-The-Counter)-medicijn en kan dus zonder doktersrecept worden gekocht en gebruikt.

Hoe werkt Broomhexine bij COVID-19

Bij het verkrijgen van toegang tot een cel voor een virus speelt een bepaald enzym een belangrijke rol (TMPRSS2). Broomhexine blokkeert TMPRSS2 en daarmee de toegang van het virus tot de cel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: