Belgische agent mishandelt jonge held zonder mondkapje #coronakolder – De Lange Mars plus

belgische-agent-mishandelt-jonge-held-zonder-mondkapje-#coronakolder-–-de-lange-mars-plus

26-07-20 12:30:00,

We weten al een tijdje dat de #coronakolder heftig toegeslagen heeft in België. Het ooit zo fiere en eigenzinnige land heeft het noorden compleet verloren. Deze agent weet van gekkigheid niet meer hoe hij met zijn gezag moet omgaan en reageert zijn kolder af op een jongen die als een van de weinigen in Vlaanderen nog niet zijn verstand verloren heeft.

Post Views: 570

  • Leonoor en Marthe schreef:

    26 juli 2020 om 12:38

    afschuwelijk en niemand iets durft te doen is helemaal erg. Overgeleverd aan de willekeur van een agressieve politieagent. Gelukkig is er iemand die het filmt, waardoor wij het ook kunnen zien. Als er weer iemand overlijdt vindt de overheid dat helemaal niet erg, dat is doodeng. De politieman is zich bewust van de camera’s, maar gaat gewoon door, schaamt zich niet. Erger nog, hij vindt dat hij in zijn recht staat, rechtsstaat.

  •  » Lees verder

    %d bloggers liken dit: