Het gaat prima met ons land, alleen zijn er nieuwe uitbraken van #coronakolder onder autoriteiten en massa media – De Lange Mars plus

het-gaat-prima-met-ons-land,-alleen-zijn-er-nieuwe-uitbraken-van-#coronakolder-onder-autoriteiten-en-massa-media-–-de-lange-mars-plus

26-07-20 12:30:00,

De afgelopen week staat bol over het gevaar dat op de loer ligt, de wake-up call. Want zo spreken de autoriteiten, er dreigt een nieuwe golf van corona. Vandaar dat we cijfers op een rijtje zetten en samen met anderen tot een hele andere conclusie komen. Namelijk dat het prima gaat in Nederland. Lag de nadruk voor de eerste lockdown op een dreigend tekort aan IC units, nu ligt de focus op het aantal besmettingen dat in een week tijd met een paar honderd is gestegen. De bevolking moet blijkbaar angstig blijven. Autoriteiten en media spannen samen om dit te bereiken, zelfs in vakantietijd.

RIVM

Dit is wat het RIVM op zondagochtend 26 juli om 07.35 uur op de website vermeldt.

“Update 15 juli t/m 21 juli 2020
Afgelopen week zijn er 987 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Dat is bijna 2 keer zoveel als vorige week. Er zijn 19 patiënten gemeld die voor COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Dat is een toename van 3 patiënten in vergelijking met de vorige week. Er zijn 7 personen als overleden gemeld,”

Dus de feiten zijn, gebaseerd op de opgave van het RIVM, dat er 987 positief getesten zijn met 19 opnames en 7 personen die zijn overleden.

Het aantal testen is uitgebreid tot bijna 90.000 in een week tijd. (Info RIVM)

Tot zover kan ook een leek zien dat er niets verontrustends aan de hand is. Daar denken experts en autoriteiten echter anders over.

Autoriteiten

De volgende autoriteiten schreeuwen echter moord en brand. Dat doen ze als volgt.

Volgens de NOS schijnen vier experts “urgente dreiging voor de volksgezondheid” te zien aankomen, waardoor ze eerder dan 1 september al anti-corona maatregelen zouden willen.
Daarbij baseren zij zich op de afgelopen week. Zij maken zich zorgen over de stijging van het aantal besmettingen. Zij vinden het daarbij minder belangrijk dat deze besmettingen tot slechts 19 ziekenhuisopnames leiden.

Om nog even de start van de coronacrisis erbij te betrekken. In maart hamerden autoriteiten voortdurend op de dreiging dat het aantal Intensive Care plaatsen in ziekenhuizen niet toereikend zou zijn om het aantal corona-patiënten te kunnen opvangen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: