Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..! Verwijderd..

kijk,-ook-weer-youtube-covid-censuur!-verwijderd.

26-07-20 03:31:00,

x
x
Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..!
Verwijderd..! Kijk zelf waarom.

2020 WantToKnow.nl/be

x

Deze korte video van de Nieuw-Zeelandse arts dr. Carrie Madej over het COVID-19 vaccin gaat als een schokgolf over sociale media. En niet zonder reden. Is er bij het a.s. vaccin sprake van ‘bescherming,’ of is het COVID-19 vaccin, waar met man en macht naar toe wordt gewerkt, een regelrechte aanval op de wereldbevolking? Wordt JOUW LICHAAM, hún wapen..?? Bekijk de video, en oordeel zelf. Een video die door YouTube werd verbannen. Hier gestreamed via https;//D.tube. (mét NL-ondertiteling)

Dr. Carrie Madej, is specialist interne geneeskunde in het plaatsje McDonough in Georgia (USA) Ze deelt hier essentiële infomatie over de manier waarop de huidige COVID-aanpak zich ontwikkeld en zij ziet heel heftige zaken zich ontwikkelen. Kijk naar deze informatie die essentieel is, maar ook naar de wijze waarop dr. Madej geraakt wordt, door al hetgeen ze met je deelt. Het zegt veel, zo niet álles, over het indringende karakter van deze boodschap. Besef wat ze in essentie deelt..!

VOOR DE NL-ondertiteling klik je op het wieltje en kiest vertaling aan en dan de keus NL.

 

– Voor de vakantie verlengd t/m 28 juli! – Ben je bekend met de krachtige en diepe werking van kristallen en de liefdevolle verbinding die je aan kunt gaan met de bewustzijnsvelden die zij in zich dragen? Jazeker, kristallen ‘leven’.. Reden waarom kristallen al sinds mensenheugenis bewonderd worden. Maar ook in de techniek, worden kristallen toegepast om hun unieke capaciteiten, zoals in transistors (o.a. radio). Of kijk naar het moderne onderzoek in de biologisch-dynamische landbouw, waarbij men ontdekte dat de vitale levensenergie van voeding kan worden bepaald door kristalvorming. Volgens Rudolf Steiner (Antroposoof), kan ‘de mens de etherische krachten in het aardse zien, door te kijken naar het kristal.’ Vandaar deze bijzondere aanbieding die we nu hebben, met de unieke en zeldzame Herkimer-kristal. In deze aanbieding alle info over de werking van deze krachtige kristallen. We hebben Herkimer-stenen en -sieraadjes voor je gereserveerd: ’n beperkte voorraad, Op is op..! …


– Let op! Aanbieding geldig t/m 28 juli – Wichelroedes zijn voor veel mensen maar twee vreemde stukjes metaal, waarmee sommige mensen water en anderen ondergrondse schatten zoeken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: