Oproep aan militairen en politieagenten, Ole Dammegård

oproep-aan-militairen-en-politieagenten,-ole-dammegard

27-07-20 07:42:00,

Ole Dammegård richt zich met deze oproep rechtstreeks tot militairen en politiefunctionarissen. Hij vraagt hen om zich bewust te worden en te zijn van de orders die ze uitvoeren, maar ook voor wie deze worden uitgevoerd.

De video is in 2016 opgenomen, maar is in de huidige tijd nog meer noodzakelijk geworden! Deel dit alsjeblieft, vooral met de mensen in jouw omgeving die bij de politie, in het leger, of bij andere controlerende organen zijn.

Hieronder wat fragmenten:

  • Maar ik weet dat in jouw hart ergens ‘iets’ zegt, “Dit is niet goed. Dit is niet waar ik voor heb getekend. Dit is niet waarom ik bij de strijdkrachten zit, of bij de politie ben gegaan, want in mijn hart, toen ik dat deed, deed ik dat omdat ik voor het goede wilde opstaan.
  • En nu ben jij onderdeel van de controlerende kracht tegen ons, de gewone mensen. Op de een of andere manier hoor jij nu bij de slechteriken.
  • Jullie, die er officieel zijn om ons te verdedigen, voeren nu de controle over ons uit.
  • Maar je moet inzien dat dat wordt gebruikt tegen de gewone man. Onderdrukking van prachtige normale mensen, door jou, die daar was neergezet om die te beschermen. Je bent daar om hen te beschermen. Maar dat is niet wat er nu gebeurt. Er is iets mis!
  • Jij raakt betrokken bij de georganiseerde misdaad, er is iets heel sinisters aan de hand en jij bent daar deel van.
  • Begrijp alsjeblieft dat je een keus hebt, je hebt de keuze in elke situatie, ik zeg niet dat het gemakkelijk is. Maar wat ik zeg is dat het niet onmogelijk is. De keuze is, het juiste te doen, ok.
  • Niet van de officier die dat bevel schreeuwt; jij bent het die zal moeten leven met jouw acties.
  • Begrijp alsjeblieft dat de mensen, de krachten die achter jou staan en jou opdragen om al dit soort dingen te doen, zodra ze je niet meer nodig hebben, ben je niet meer dan afval voor ze.
  • Neem de macht terug, Neem het terug, niet met geweld, gewoon door zonder angst op te staan en te zeggen “Ik doe het niet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: