4G, 5G, vaccins en veiligheid | Stichting Vaccin Vrij

4g,-5g,-vaccins-en-veiligheid-|-stichting-vaccin-vrij

28-07-20 09:23:00,

Op dinsdag 28-07-20 heeft KPN het 5G mobiele netwerk aangezet. De veilig van 5G frequenties heeft de staat een totale opbrengst van 1,2 miljard Euro opgeleverd.[1]

Wat weten we over de gezondheidsrisico’s van 4G, en de nog sterkere – en de volgens onafhankelijke experts nog schadelijke versie van straling in de vorm van 5G?

“Er zijn momenteel meer dan 6 miljard mobiele telefoons op de wereld, 8 miljard draadloze zendapparaten en naar verwachting zullen meer dan 15 miljard het internet der dingen vormen. We moeten erkennen dat we niet veel weten over de volksgezondheid-, en omgevingsfeiten van deze vorm van straling.” – Dr. Devra Davis over 4G

 
“Ik heb een groot deel van mijn carrière doorgebracht in wat men zou kunnen noemen de ‘marktplaats’ van ideeën van de wetenschap. En net zoals de democratie rust op de vrijelijk gegeven toestemming van de overheid, berust de wetenschap op de vrije uitwisseling van informatie. En die vrijheid van informatie hebben we niet als het gaat om deze kwestie.” – Dr. Devra Davis over 5G

 
Als het gaat om economie of gezondheid trekt de economie kennelijk toch elke keer aan het langste eind.

Universiteit van Melbourne

Op 3-12-2015 gaf Dr. Devra Davis een college op de universiteit van Melbourne (Australië), met de titel:

“De waarheid over mobiele telefoon en draadloze straling: wat we weten, wat we moeten ontdekken en wat je nu kunt doen.”

(niet ondertiteld)
 

De informatie is uit 2015, maar heeft zeker nog niet aan waarde ingeboet. In feite is het risico van 4G al lang duidelijk geworden in de praktijk voor degenen die dat willen zien. Stichtingen als stralingsvrij Nederland zetten zich al jaren in om dit heikele onderwerp onder de aandacht te brengen. En ook de mensen die de ernstige negatieve effecten hebben ondervonden van straling informeren het publiek over de risico’s. De media houden zich helaas weer akelig stil als het gaat om de veiligheid van de bevolking. Maar nogmaals: de belangen voor de telecom-industrie/ overheid zijn kennelijk te groot.

Wetenschappelijke update

 
Op 17-02-2020 geeft Dr. Devra Davis een wetenschappelijke en beleidsupdate, dit keer is de titel:

“5G, Draadloze straling en gezondheid: Een update betreffende de wetenschap en het 5G-beleid”

(niet ondertiteld)
 

 
Het grote experiment wordt nog groter?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: