De smerige strijd tégen HCQ en 100.000-den doden..!!

de-smerige-strijd-tegen-hcq-en-100000-den-doden.!!

28-07-20 07:03:00,

x

x

De smerige strijd tégen HCQ en
de 100.000-den doden..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

En terwijl de media in Nederland het dagelijkse slaap-kindje-slaap publiceren, is er veel, heel veel nieuws te melden over de diverse facetten van de zich uitrollende agenda van de Corona-makers. Deze mensen (?), die daarbij een verborgen agenda uitrollen, worden geholpen door een groot deel van de schaapachtige bevolking, die volslagen gevangen in angst, de autoriteiten klakkeloos volgt. En natuurlijk zijn er medisch specialisten, die zaken professioneel benaderen. Maar dat zijn dan kleine deeltjes van het grote geheel.. Het gaat om het grotere beeld, over de wijze we letterlijk worden besodemieterd. En daarvan is de smerige lastercampagne tegen HydroxyChloroQuine (HCQ) een heel goed voorbeeld..

En vergis je niet, want het gaat hier indirect over regelrechte MOORD.. Want daarvan is toch sprake, wanneer je BEWUST een GOED GENEESMIDDEL de nek omdraait, door er niet over te spreken, het niet te onderzoeken en het vervolgens helemaal in de ban te doen en het te verdoemen..!! We spreken, via deze Yale-professor, dr. Harvey Risch (HIER) over een politieke daad, die HCQ de nek wil omdraaien, door een propaganda-oorlog te voeren, door te beweren dat er alleen maar negatief bewijs is tegen HCQ, terwijl er -volgens dr. Risch- sprake is van precies het omgekeerde..!

Kennelijk mag dit niet zijn. Dienen 100.000 doden te worden geofferd aan het ‘magische vaccin’..!! Berichten zoals dit zijn overal op de wereld te vinden..! WAAROM DOET HET OMT IN NEDERLAND HIER NIETS MEE..??!!

En ja, dan komt hij tot de kern..
Dat deze pandemie volledig gecontroleerd kan worden, als dit medicijn goed wordt toegepast.. Kijk naar de bijna denigrerende, onbegrijpelijke houding die zowel dr. Risch als host/reporter Laura Ingraham aannemen, tegen deze schandalige wijze van medische politiek voeren, ten koste van 100.000-den levens..! Wat is dit voor een bizar verhaal, dat een medicijn dat werkt, goedkoop is en NU beschikbaar is, wordt behandeld alsof het gif is.. Een tabletje HCQ, met één tabletje zink en één tabletje van een anti-biotium, dat is alles..

We moeten kennelijk allemaal aan het vaccin en dit middel zet dan natuurlijk een vette streep door de verborgen agenda van de heren Tedros,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: