Facebook, Google/YouTube, Twitter censureren een video van Artsen tijdens een coronavirus persconferentie | Stichting Vaccin Vrij

facebook,-google/youtube,-twitter-censureren-een-video-van-artsen-tijdens-een-coronavirus-persconferentie-|-stichting-vaccin-vrij

28-07-20 09:23:00,

Facebook verwijderde een video die door Breitbart News werd gepost en op het tijdstip van verwijdering de meest bekeken Facebook post ter wereld was. Artsen spreken zich tijdens een persconferentie op Capitol Hill in Washington uit tegen de onjuiste informatie de over COVID-19 in de media verschijnt.

Niet alleen verspreidt de gevestigde orde onjuiste informatie, maar zij censureert ook nog eens artsen (en andere experts) die trachten hier tegenwicht aan te bieden. Hoe vaak moeten we dit nog meemaken?

De video is geupload op Bitchute, waar u hem kunt bekijken. Hij is niet ondertiteld, maar zo belangrijk, dat we er graag de aandacht op vestigen.

Ga hier naar de ‘White Coat Medical Summit’

Klik hier voor het transcript van de hele video in het Engels voor mensen die liever lezen.

Klik hier voor een fragment van de bovenstaande video – over een arts die 350 patiënten succesvol heeft genezen van COVID-19 – dat wel Nederlands ondertiteld is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: