George Floyd vermoord door crisisacteur Ben R. Bailey..!?

george-floyd-vermoord-door-crisisacteur-ben-r-bailey.!?

28-07-20 09:19:00,

x

x

George Floyd vermoord door
crisisacteur Ben R. Bailey..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Kun jij je het voorstellen..? Een crisisacteur die de politieman speelt die George Floyd om het leven brengt..? Althans, de indruk geeft, door 8 (!) minuten te poseren op de nek van George Floyd.. Anders gezegd: kijken we naar politieman Derek Chauvin, die op dit moment terecht staat, zou staan, OF.. kijken we naar (crisis)acteur Benjamin Ray Bailey..?
De (politie)man die George Floyd zou hebben gedood, zit meer dan 8 minuten op zijn hals, terwijl hij NOCH ZIJN COLLEGA’s NIETS DOEN.. Wie hier in dit filmpje het dubbele verhaal niet ziet, kijkt wérkelijk niet goed. Besef dat deze daad, PRECIES de aanleiding was voor de enorme onrusten in de VS, protestmarsen en schandalige geweldsuitingen. WERELDWIJD.

Besef dat de krachten achter de schermen over ALLE MIDDELEN BESCHIKKEN die deze valse-vlag-operatie mogelijk maakt..! Besef dat hele massa’s mensen in hun macht zijn, doordat ze worden afgeperst, gefinancierd en/of beloftes worden gedaan, die alleen de Deep State kan waarmaken… Het hele verhaal hangt niet op de geloofwaardigheid van de inhoud, nee.. Het hangt af van jouw bereidheid het officiële verhaal te omarmen als ‘waarheid’.. Is het waarheid omdat het NOS/RTL-journaal je dit vertelt..?

Draai het verhaal om.. Hoe zeer zal deze machtige kliek in haar vuistje lachen, bij zóveel schaapachtigheid..? De simpele eenvoud waarmee leugens worden omarmt als ‘waarheid’, alleen omdat iemand zegt/laat zien, wat er gebeurd is.

Het is hetzelfde verhaal als met MINDF*CK van Victor Midst..
Je gelooft niet wat je ziet, maar toch ‘is het zo’..! Maar is dit werkelijk zo? Nee dus, want je wordt besodemieterd waar je bij staat.. Je gelooft de leugenachtige truc en omarmt hem als waarheid en kraait iets uit van: “Hoe kan dat nou?” Totdat het écht wordt… We kijken naar de moord op een zwarte man..

Maar als het in scene is gezet, om een mega-oproer te initiëren, dan kunnen we de truc ontmaskeren.. Dus kijk naar de vergelijking tussen de échte agent, Derek Chauvin en de (crisis)acteur Benjamin Ray Bailey. Trek je eigen conclusies, of geef ruimte aan de MOGELIJKHEID dat er een ánder verhaal wordt uitgerold dan je meent te zien..!!

En kijk niet alleen naar de overeenkomsten tussen de acteur en de politieman..

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: