Waarom het #coronavirus niet besmettelijk kan zijn (1) – De Lange Mars plus

waarom-het-#coronavirus-niet-besmettelijk-kan-zijn-(1)-–-de-lange-mars-plus

29-07-20 04:57:00,

123rf

We zijn in deze situatie van viruswaanzin terechtgekomen door de grootste medische blunder ooit. Dankzij het verdienmodel van de geneesmiddelenindustrie proberen we virussen en bacteriën te bestrijden, terwijl ze juist het lichaam helpen en ondersteunen.

Daardoor geloven we dat we via virussen elkaar kunnen besmetten. Virussen en bacteriën zijn gebombardeerd tot onze vijanden. Kijk naar Antwerpen, deze stad voert zelfs ‘s nachts oorlog tegen een virus door de avondklok in te stellen. Let op De Jonge die is bezig met de aanstaande Spoedwet kan dit doen dankzij de kunstmatig in stand gehouden dreiging voor het virus een dictatuur te starten.

Het begint met Pasteur eind 1800 en het eindigt voorlopig in 1,5 meter met een mondkapje met verlies van veel burgerrechten.

We rekenen niet meer op de helende kracht van het lichaam, maar op de zogenaamde hulp van medicatie om ziektes te overwinnen. De geneesmiddelen industrie heeft een onuitputtelijke winstbron gecreëerd. We zouden voortdurend medicatie nodig hebben om te voorkomen dat we geveld worden door ziektes, alsof ons immuunsysteem niet bestaat.

Luister eens naar Aajonus Vanderplanitz en Dr Zach Bush. De eerste neemt geen blad voor de mond en de tweede is wat voorzichtiger in zijn uitlatingen en leeft nog. Daarna zetten we alles nog eens op een rijtje en sluiten in deel 2 af met een literatuurlijst.

“Waar komt de onzin vandaan dat virussen besmettelijk zijn?”

Hier kan je de video van Aajonus Vanderplanitz bekijken.

Kort samengevat stelt Aajonus dat een virus een oplosmiddel is, dat ervoor zorgt dat weefsel in het menselijk lichaam oplost, wat te giftig voor parasieten, bacteriën en schimmels is. Dus vraagt hij zijn publiek:”Waar komt de onzin vandaan dat virussen besmettelijk zijn?”

Er zijn 300.000 variëteiten van virussen. In tegenstelling tot wat de geneesmiddelenindustrie zegt, namelijk een virus lost een cel op, pakt een virus een specifiek deel van de cel aan. Zo specifiek dat het nooit de integriteit van de cel kan aantasten.

Je kunt erg veel virussen hebben, als een cel erg vervuild is. Cellen maken virussen om het lichaam te reinigen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: