HOW EVERYONE WILL TEST POSITIVE FOR COVID-19

(Inhoud van door You Tube verwijderde video getiteld)

 “How Everyone Will Test Positive For COVID-19”

We weten dat de voorgeschreven PCR test niet enkel op het Covid-19 genoom test. Volgens de publicaties van het CDC (Amerikaanse variant van RIVM) detecteren deze testen geen specifieke bacteriële of virale infecties. Ze detecteren alle variëteiten van de uitgebreide coronavirusfamilie, inclusief gewone verkoudheden en noemen het vervolgens Covid-19.

Bovendien is nu al maanden lang verteld dat de geografische locaties waarin de meeste gevallen van Covid-19 zich hebben voorgedaan dezelfde locaties zijn waarin 5G is geactiveerd.

Nadat een video op You Tube was geplaatst, waarin David Icke uitlegt dat 5G de verantwoordelijke factor is voor positief geteste gevallen van Covid-19, heeft You Tube deze video verwijderd en werden tevens alle video‘s over dit onderwerp [de relatie tussen 5G en corona] verwijderd. Zo ook een video waarin werd uitgelegd dat in Wuhan 5G werd uitgerold en waar vervolgens het coronavirus uitbrak. Wuhan was immers de pilotstad waarin 5G voor het eerst werd getest.

Op 9 juni 2020 kwam een nieuw wetenschappelijk rapport uit in het Journal of Biological Regulators & Homeostatic Agents (Vol. 34 no.4) van o.a. M. Fioranelli, A. Sepehri, M.G. Roccia, getiteld ‘5G Technology and Induction of Coronavirus in skin cells.’

In dit rapport wordt een wetenschappelijke uitleg gegeven over de relatie tussen 5G technologie en het coronavirus.

Niet zoals bij 4G, of andersoortige radiogolven, dringen 5G stralen diep door tot in de celkernen (het DNA), waarbij het DNA reageert als een geleider (inductor). Het reageert op de 5G stralen door de productie van een [reactief] elektromagnetisch veld op een wijze vergelijkbaar met hoe het licht een schaduw veroorzaakt. Daarbij ontstaan – reflectief – hexagonale en pentagonale vormen van de bekende DNA ladders. Bij het aldus opgewekte elektromagnetische veld ontstaan als het ware ‘gaten’ of leemtes in het intracellulaire vocht: hexagonale en pentagonale onbezette ruimtes in het nucleaire plasma. En de remedie die de cel hierbij zelf toepast op deze verstoring, is door extra celmateriaal te produceren , om hierbij de leemtes op te vullen. Dit materiaal voegt zich vervolgens aaneen en groeit uit tot wat wij coronavirus noemen, en waarbij de betrokken persoon bij een coronatest een positieve uitslag zal geven, [terwijl het om een exosoom gaat.]

Het exosoom [door de cel geproduceerde afscheiding] is voor het eerst ontdekt in 1983 (zie het rapport ‘Newfounded Cell defense System Featrures Toxin-Isolating “Sponges.” ’).

Exosomen worden op een natuurlijke wijze in de cellen gecreëerd om celbeschadiging te repareren. Zowel exosomen als het covid-19 virus hebben hetzelfde formaat en vorm [ze zijn microscopisch identiek], ze hebben dezelfde ACE-2 receptoren en bevatten beide RNA. Ze hebben hetzelfde gedrag en dezelfde verschijningsvorm als virussen.

Er zijn wetenschappers (zoals James Hildreth MD “The virus is fully an exosome in every sense of the word”) die verklaren dat het genoom het exosoom is.

Vanaf de ontdekking van het exosoom zijn meer dan 200 microbiologen vermoord, of hebben zogenaamd zelfmoord gepleegd, of zijn onder verdachte omstandigheden omgekomen.

Als je je afvraagt hoe het zit [met het fenomeen virus] wordt je geheid gelabeld als een complotdenker en als je een onbewezen virus-theorie wil laten heronderzoeken wordt je gelabeld als een wetenschapsontkenner.

De enige sociaal aanvaarde oplossing die is toegestaan is het experimentele coronavaccin – waarvan inmiddels bekend is dat het bij primaten een dramatische [letale] respons had – om je DNA te veranderen en waarbij de vraag rijst: wie is nu de eigenaar van jouw lichaam? [vanwege het patentrecht].

%d bloggers liken dit: