Barsten in het bolwerk – Ad Broere’s Blog

barsten-in-het-bolwerk-–-ad-broere’s-blog

31-07-20 11:09:00,

I can’t run no more
With that lawless crowd
While the killers in high places
Say their prayers out loud
But they’ve summoned, they’ve summoned up
A thundercloud
And they’re going to hear from me

Ring the bells that still can ring
There is a crack, a crack in everything
That’s how the light gets in

“Anthem”, Leonard Cohen

over mondkappen

Het RIVM ziet op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens geen bewijs om het dragen van niet-medische mondkapjes verplicht te stellen.
Toch wordt er wel een basis gezien om mondkappen verplicht te stellen als het gaat om een experiment om het gedrag te beinvloeden en de NOS haast zich te verklaren dat het niet is bewezen dat er geen bewijs is. Daarmee de tactiek van ‘de gerede twijfel’ voort te zetten, die door dit staatspropaganda instrument al maanden succesvol wordt toegepast.

Het wordt hoe langer hoe duidelijker, de mondkap is een gedragsbeinvloedingsinstrument om de 1,5 meter in stand te houden en ons te blijven herinneren aan het ‘grote gevaar van de moeder aller virussen’. Met maar een logische uitkomst: massale vaccinatie. Succesvol is de strategie wel, want van alle kanten hoor je het geluid dat mensen vooraan staan als ‘de vaccinatie’ er is. Dat het vaccin niet goed is getest doet er niet toe, want gevaccineerd zijn ‘we’ veilig en kan het gewone leven weer worden opgepakt. Dit is de opinie van de meeste mensen. Wetenschappelijk onderbouwde informatie die alles rond Covid-19 op zijn kop zet ten spijt, want de rede heeft het afgelegd tegen de angst.

Er zijn veel artsen en medisch onderzoekers die waarschuwen voor de negatieve gevolgen voor de gezondheid van het dragen van mondkappen. Bijvoorbeeld:
“Op basis van een uitgebreide beoordeling en analyse lijdt het voor mij geen twijfel dat gezonde mensen geen chirurgische of stoffen maskers zouden mogen dragen, noch zouden we mogen aanbevelen dat de hele bevolking mondmaskers draagt.” Jim Meehan, chirurg

Ook de psychologische gevolgen van de mondkappen zijn niet misselijk. Het versterkt de angst.
Of gaat het juist daarom?
Het RIVM gedraagt zich momenteel als een echte Pontius Pilatus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: