De Nederlandse regering is corrupt. Rutte geeft leiding aan de meest corrupte regering in de geschiedenis van Nederland!

de-nederlandse-regering-is-corrupt.-rutte-geeft-leiding-aan-de-meest-corrupte-regering-in-de-geschiedenis-van-nederland!

01-08-20 09:13:00,

ShareTweet

Read Time:8 Minute, 7 Second

Amigoe | Onvoldoende expertise en materiaal om corruptie te ...Volgens Wikipedia is Corruptie  het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij iemand in een machtspositie deze misbruikt teneinde zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen, in het laatste geval vaak in ruil voor wederdiensten of als vriendendienst
Hugo de jonge
Hugo de Jonge nieuwe minister op VWS | medischcontactHugo de Jonge – CDA – minister van Volksgezondheid en Vicepremier. Al heeft hij iets weg van een glamourboy, waarmee je je dochter niet graag ziet rondlopen!

Verwikkeld in het vaccineren en “Big Pharma”, heeft als doel, de hele Nederlandse bevolking te vaccineren, waarbij sommen geld betaald zijn aan Astra Zenenca, zo’n 50 miljoen aan nog niet geproduceerde vaccins en waar, wat hij stellig ontkent, belangenverstrengeling met zijn broer Marien, die gewerkt heeft voor Astra Zeneca een rol speelt. Hij is nu gezellig op vakantie tijdens de Corona tijd en heeft zijn bevoegdheden over gedragen aan de corrupte Coronagezant Feike Sijbersma, vriendjespolitiek en corruptie volgens Wikipedia, want deze Sijbersma, waar ik hieronder op terugkom, is geen “frisse” jongen als het om corruptie en geldgewin gaat.

Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet

Feike Sijbesma
DSM CEO Feike Sijbesma will join the... - DSM Bright Science ...Natuurlijk ook aanwezig bij het World Economic Forum, waar de big reset in gang is gezet om onze maatschappij tot een Kunstmatige Intelligentie maatschappij om te toveren en waar voor “nutteloze – ouderen, armen en domme” mensen geen plaats meer is op deze wereld! Hij heeft ook nog een functie bij de Wereldbank en gaat regelmatig naar Afrika, om de “honger” uit te bannen, in goed gezelschap van natuurlijk, de “Gates-family-Foundation”.
FNV: DSM-medewerkers in actie na uitblijven goed loonbod
Een cartoon van destijds de FNV, die al doorhadden dat deze Sijbesma zo corrupt is wie geen DSM-bestuursvoorzitter voor hem, onze nieuwe Nederlandse Corona gezant is klaar voor zijn taak! Sijbesma is een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM ook nog met een aantal lucratieve bijbaantjes er nog wat bijverdient. Goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.

Wie is deze speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?

Voor vele Nederlanders was hij onbekend tot hij een paar dagen geleden plotseling op de reguliere MSM (TV) kwam met de dringende oproep omdat strengere maatregelen te nemen om een lockdown te voorkomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: