Italiaanse regering: 99% van dodelijke slachtoffers door corona was al ziek

italiaanse-regering:-99%-van-dodelijke-slachtoffers-door-corona-was-al-ziek

01-08-20 08:52:00,

Volgens een onderzoek (1) van de nationale gezondheidsautoriteit van Italië waren meer dan 99% van de dodelijke slachtoffers van het coronavirus mensen die leden aan diverse medische aandoeningen.

Nadat het aantal sterfgevallen als gevolg van het virus meer dan 2500 bedroeg, met een toename van 150% in de afgelopen week, hebben gezondheidsautoriteiten gegevens doorzocht naar aanwijzingen om het corona virus beter te kunnen bestrijden.

50% dodelijke slachtoffers had minstens 3 ziekten als onderliggend lijden

De wetenschappers van het onderzoek hebben medische dossiers onderzocht van ongeveer 18% van de dodelijke slachtoffers van het corona virus in het land. Ze ontdekte dat slechts drie slachtoffers (0,8% van het totaal), geen eerder ziektebeeld hadden.

Bijna de helft van de slachtoffers leed aan ten minste drie verschillende ziekten en ongeveer 1/4e had één of twee eerdere aandoeningen.

Meer dan 75% had een hoge bloeddruk, ongeveer 35% had diabetes en 1/3e van het totaal leed ook aan hartaandoeningen.

Grootste bedreiging van corona virus is voor ouderen die ziek zijn

De gemiddelde leeftijd van de mensen die in Italië geïnfecteerd zijn is 63 jaar. De gemiddelde leeftijd van de mensen die zijn overleden is 79,5 jaar.

De gemiddelde leeftijd van sterfte is 79,5 jaar en het sterftecijfer is mogelijk aanzienlijk overdreven: in plaats van 8% kan het sterftecijfer in feite dichter bij het wereldwijde gemiddelde van ongeveer 2% liggen.

Op 17 maart waren er in totaal 17 mensen onder de 50 overleden aan de ziekte. Alle slachtoffers onder de 40 van Italië waren mannen met ernstige medische aandoeningen.

Volgens de ‘GIMBE Foundation’ hebben ongeveer 100.000 Italianen het virus opgelopen. Dat zou het sterftecijfer van het land weer dichter bij het mondiale gemiddelde van ongeveer 2% brengen.

Eenzijdig beeld die wereldwijde Corona cijfers laten zien

Dit nieuwe rapport laat dus zien dat de eenzijdige informatie van media-angst-propoganda niet kloppend is. De media laten ons geloven dat het simpelweg blootgesteld worden aan het virus levensbedreigend is, ongeacht iemands gezondheidstoestand.

Ook wordt er ons niets vertelt over het bouwen aan een sterk immuunsysteem, terwijl dat het meest belangrijke is van het hele verhaal!

Oudere mensen die al meerdere medicijnen gebruiken voor meerdere levensbedreigende chronische ziekten zijn zeer vatbaar voor virussen gezien hun verzwakte immuunsysteem.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: