Veroordeelde farmaceut Johnson & Johnson onze ‘redder in nood’

veroordeelde-farmaceut-johnson-&-johnson-onze-‘redder-in-nood’

01-08-20 08:51:00,

Elke dag wordt er wel iets nieuws geschreven over het Corona virus. Zoveel mensen, zoveel meningen. Zelfs de experts lijken het niet eens te worden met elkaar over wat nu de juiste aanpak en oplossingen zijn.

Veel mensen kijken met veel hoop naar de aankomende Corona vaccinatie. Maar gaat dit echt de heilige graal zijn? Ik zou er niet zomaar van uitgaan! Is de griepprik de ‘heilige graal’ geweest tegen het griepvirus?

De hamvraag: wil je een vaccinatie als die er is?

Zou je graag een vaccinatie willen als deze er uiteindelijk is? Dat is een goede vraag om jezelf te stellen. Maar wat wellicht nog veel belangrijker is: is deze getest op veiligheid? Op effectiviteit? Wat zit er precies allemaal in? Allemaal vragen die zeker gesteld mogen worden.

Waar vriend en vijand het over eens zijn, is dat een sterk immuunsysteem het eerste verdedigingsmechanisme zou moeten zijn tegen welke virus of bacterie dan ook. Maar dat is een eigen keuze van mensen. Je mag zelf beslissen of je graag extra supplementen tot je wil nemen of niet. Maar hoe zit dit bij vaccineren? Wordt dit straks misschien wel verplicht?

Verplicht vaccineren, een onderwerp van publiekelijk debat

Verplicht vaccineren zou eigenlijk nu al onderwerp van gesprek moeten zijn. Waarom? Omdat de kans bestaat dat we hier in de nabije toekomt mee te maken gaan krijgen. En of je hier nu mee eens bent of niet, de informatie hieromtrent is voor IEDEREEN belangrijk om te weten.

En nu zullen er mensen zijn die roepen, “daar is nog helemaal geen sprake van, daar is nog niet over gesproken” Dat klopt. Maar hoe denk je dat straks de uitrol van deze vaccins zal gaan? Als men ervan overtuigd is dat dit de heilige graal is om het Corona virus te verslaan, tot hoever zou men dan gaan om zo veel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen?

En met “verplicht” denkt iedereen gelijk aan ‘handen in de boeien en onder fysieke dwang een naald in de arm’, maar zo zal het natuurlijk nooit gaan.

Verplichte vaccinatie zal waarschijnlijk onder druk afgedwongen worden. Door extreme restricties toe te leggen op iedereen die kiest voor medische vrijheid. Zoals wellicht niet meer kunnen vliegen, of geen boodschappen meer mogen doen zonder vaccinatieboekje.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: